Translate

söndag 20 maj 2018

Sandflyget

Igår var det en heldag på Sandflyget i sonen Joels hus. Hans sambo Petra var på en helgresa och Joel jobbade ett långpass, hans arbete är på Räddningstjänsten, men jobbar extra inom LSS. Barnen är ju ungdomar nu, men ändå rätt skönt att kunna serva lite med mat och annat. Framförallt tar jag chansen att få vara med dom. Vi började med en stor fika i trädgården då även dotter Mia och barnbarnet Jonathan kom med familj. Joel och Petra har en helt underbar trädgård med pool och mycket annat så vi njöt i det vackra sommarvädret.


Alva och Alice hade varit på gymnastikuppvisning på morgonen och var så fina.


Edith var också fin.


Alice vågade hoppa i och simma utan "puffar" på armarna. Dom kan simma båda två, men Alice är lite tuffare. Jonathan kom med vattengrejorna senare.


Ebba och Edith.


Hilda väntar på ev rester när Edith får mat av mamma Hanna.


Wille och Hilda.


Mia badar med töserna.


Här är en tös till som älskar att bada. Hon har redan gått på babysim ett bra tag.




Mia och Hanna tittar på, kan vi ha det bättre? Nej, knappast.






När fikat var avklarat åkte jag till Koloniområdet i Höganäs för att få rabarber av Josse, hon undrade på Fb om någon ville ha och det ville jag.


Jösses vilket rabarberstånd! Jag får kanske hämta fler gånger, älskar rabarber! Det roliga var också att jag och exmannen hade koloni här någon gång 1966-67 och det kan till och med vara just här. På den tiden fanns inga stugor, men jag ska kolla gamla foto. Bortsett från det så har det blivit ett underbart område, som att komma in i en annan värld nästan mitt i stan.


När jag kom tillbaka hade lugnet lagt sig, jag hittade maken i solstolen, Wille spelade och Ebba studerade. Jag gick en promenad med Amanda till Outleten.



Middagsdags till kvällen, jag hade lagt köttfärsbiffar i marinad, dom där goda som vi brukar grilla när vi har möjlighet. Harald grillade dom på deras gasolgrill, jag begriper mig inte på det där.



Joel hade jobbat sedan morgonen och inte fått någon rast så han tog en och kom precis till maten, vältajmat! Han åkte iväg igen och jag tog hand om disken. Ebba erbjöd sig, men hon har så mycket för sig ändå.


Jag hade gjort en rabarberpaj till efterrätt, det är så gott! Här skulle jag vilja ha fler utropstecken, men har fått bassning av dottern, svenskläraren haha!


Vi gav oss hemåt när vi var klara, jag var faktiskt helt slut, satte mig att titta på det engelska prinsbröllopet som jag inte hunnit titta på, kul att se alla människor och deras kläder och hattar.

8 kommentarer:

  1. Riktiga semesterbilder!

    SvaraRadera
  2. Bra där, du är läraktig! Härliga bilder och en riktigt mysig dag💛

    SvaraRadera
  3. Vilken dag!!!!! (Förlåt Mia, jag är lite olydig ändå🙈😅) Men hur ska ni annars förstå hur härligt jag tycker ni har det? Haha! Det ser iallafall helt makalöst ljuvligt ut! Kram 💛💛💛

    SvaraRadera
  4. Haha, det är rätt, Anna, man ska inte lyda gamla språknördar💛 Jag gillar rebeller👍

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha!!💛 Jag skulle nog behöva lära mig en del men jag har alldeles för mycket av känslor dom måste förmedlas på något sätt 😂😂😂

      Radera