Translate

torsdag 3 maj 2018

Citrus Twist 3-to-inspire

Jag hann en liten stund vid scrapbordet igår, men har en sådan fullständig röra på bordet, kaos kan vi kalla det! Iallafall, jag tar det jag hittar i högarna. Min vän Anna står för den senaste utmaningen hos Citrus Twist Kits, 3-to-Inspire och då blev jag så inspirerad. Hon har valt dessa tre kriterierna.

1. Use stamp(s)
2. "Frame" your layout
3. Use at least two (2) stickers


Jag ramade in layouten med pappersremsor och sydde på maskin, stämplade med cirkelstämplar och klippte ut samt några ord, stickers i form av små hjärtan och en stjärna. Mönsterpapper från ett av mina kit från Citrus Twist Kits. Foto på mitt barnbarnsbarn Evy med mamma Ellinor.

Mina två senaste kit från USA har fått ett tullpåslag vilket innebär 10 dollar dyrare kit och även att de blir ordentligt försenade. Jag är så ledsen för det samtidigt som jag förstår det hela. Det tråkiga är att det inte finns liknande kit att köpa i Sverige. Jag kommer förmodligen att få sluta prenumerera på dessa, men ger det iallafall en chans till och hoppas att det inte är så att del alltid blir tull.

2 kommentarer:

  1. Alldeles alldeles underbart!! 💗💗💗 Så härliga detaljer och vackert foto. Tack för att du är med mig och skapar ❤️ Dessvärre är det nog en permanent förändring m den extra kostnaden dom ju är den moms på 25% vi annars betalar automatiskt på varor vi köper i Sverige + 75kr i postens hanteringsavgifter. Sen hoppas jag innerligt att hanteringen blir smidigare åtminstone så det inte blir sådana förseningar. Trist är det även om jsg förstår varför😩. Kram💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Så roligt att du gillar den. Ja det får väl bli CiliInPapers och försöka få ihop det själv! Kram

      Radera