Translate

torsdag 10 maj 2018

Asia Spa i Varberg

Vilken helt underbar dag, vilken anläggning där i Varberg på Asia Spa. Jag hade inte kunnat föreställa mig något liknande, det var som att komma in i en helt annan värld. Vi sov gott och lite för länge och kom snabbt ner till frukostbuffén. Jag som älskar frukost var helt salig, såå mycket gott i den vackra miljön.


Jag kunde få en helt nylagad helt underbar omelett.


Jag var helt förvirrad denna dag, det blev för mycket att välja på haha! Vi fick sedan checka ut från rummet och vad skulle med hit eller dit, tur att jag hade Mia som styrde mig rätt. Hon har dessutom varit här förut och hade en liten aning om hur allt gick dit. Jag fick iallafall rafsat ner allt  och när vi stod i hissen var det något som rann från mig. Det var iallafall inte blod, det kunde jag se. Ut ur hissen och upp med allt från kassen, jag hade slängt ner en vattenflaska utan att skruva på korken ordentligt! Precis under låg min "nya" kamera och hade blivit drängt!!!! Fy vad ledsen jag blev, Mia fick ta ner mig på jorden, "glöm det nu, det ordnar sig på något sätt" Det gör det ju, men så jäkla tråkigt, jag hatar mig själv när jag gör sådana dumheter. Jag hade min Nikonkamera också i väskan men den blev inte lika våt och klarade sig. Nu blir det inga bra foton, jag hade inget vanligt objektiv med och fotade sedan lite med makroobjektivet. 

Efter att ha checkat ut tog vi oss till receptionen i Spaavdelningen och fick en korg med handduk och tvättlapp och information.


Sedan var det dags att gå till tvagningsrummet för att använda scrub och annat för att bli riktigt ren.
Överallt var det tyst, man sänkte automatiskt rösten och bara gick omkring och njöt.


Vi fortsatte ut i den stora bassängen med massor av olika vattenmassager och annat.
Bredvid finns en tyst bassäng, jättevarm som var helt ljuvlig att sitta i. Jag fick smyga lite med kameran och undvika att någon människa kom med.


Ett rum med bara fotbad med salter.

Jag var nog allra mest imponerad av alla rum att sitta och ligga i, helt underbara och olika, vi låg i flera.
Jag fick sedan en helkroppsmassage, en Aromamassage som var helt ljuvlig och efter det blev jag visad ut i ett rum för att vila där en stund. Alltså det går inte riktigt att beskriva så härligt allt var. Har ni minsta möjlighet så åk dit!

Vi åt Brunch som var ännu bättre än fukostbuffén med olika små rätter som avslutades med en efterrättsbuffé.

Efter brunchen upprepade vi hela proceduren med bassängerna och vilrummen och avslutade med bastuavdelningen. Den var helt enorm med torrbastu, avslappningsbastu, ångbastu och aromabastu. Mitt i stod en stor hög badtunna med iskallt vatten att doppa sig i. 

När vi tvättat av oss igen tog vi för oss av detta och te och satt oss i ett sällskapsrum.


Därefter styrde Mia oss hemåt igen. Så mycket tack för detta, kan egentligen inte tacka nog, vilken upplevelse! Dessutom har vi så roligt tillsammans!

8 kommentarer:

 1. Tack själv, fina mamma! Det är alltid så himla kul och mysigt att vara med dig, dessutom händer det alltid tokiga saker😂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så snäll och omtänksam mot mig, lycka och tacksamhet! Kram

   Radera
 2. Såå mysigt och fint!! Vilken upplevelse, vilken känsla... Borde nog prova på det själv 😀 kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det..... de har en massa olika paket att välja mellan! Du har länken i början här, kram

   Radera
 3. Ååhhh!! Vilken upplevelse!! Ljuvligt och så härligt att ni äntligen kom iväg och fick göra detta tillsammans!! Glädje!! Typiskt m kameran då men den kanske överlevde efter att få torka upp lite??❤️ KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det går knappast att återberätta, helt underbart. Jag hade ett litet hopp om kameran, men efter att ha blåst med fönen, laddat och låtit stå över natten så fungerar den inte. Kram

   Radera
 4. Går inte att säga mycket mer än vad ovanstående skrivit. Jag säger bara vilken LYX! Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är inte bortskämd med sådan lyx, det var nog därför jag blev så förvirrad. Men, att få vara med om det känns som en ynnest av stora mått. Kram

   Radera