Translate

onsdag 23 maj 2018

Underbara dagar

Vilka dagar vi har, jag tror inte jag någonsin upplevt något liknande mer än i korta perioder och inte så här tidigt. Vad jag njuter! Hoppas vi är många fler som gör detsamma. Idag var jag barnpassare igen till barnbarnsbarnet Edith, det är så roligt, en sådan go och härlig unge. Vi började även idag med en promenad eftersom det var sovdags.


Hon somnar direkt i vagnen. Jag fick sällskap på invallningen av min syster Anita. När vi kom tillbaka till badet och jag satte mig på en av stolarna så vaknade hon direkt. Glad och go som vanligt!


Där satt även Harald och vilade sig efter sin promenad.


Jag gick hem med Edith och hon fick lunch och lekte ett tag. Det blir inga foton, har full fokus på henne. Mamma Hanna kom och hämtade och jag packade ner fika och annat och gick ner till badet.


Vännen Margareta kom också ner, vi badade ihop, fikade och pratade. Harald premiärbadade idag!


Haralds moster Ami var därnere och tog foto på mig när jag åkte rutschkanan. Jag åkte framlänges för första gången, kul.

Jag gjorde middag när vi kommit hem. Rester till Harald och Fiskpinnar till mig. Denna såsen har vi köpt på Ikea, den är god men väldigt stark.Är det fler som följer Robinson på TV? Jag tycker det är väldigt roligt på en massa olika sätt. Nu är det finalvecka och idag åkte min favorit ut, det var trist.

4 kommentarer:

 1. Så härligt för alla med detta fina väder. Kommer ihåg år 1970 (Thomas föddes 24 maj 1970) då kom värmen till Valborgsmäss och han skulle varit född den 2 maj och jag fick svettas i ytterligare 3 veckor då hela maj var lika varm och fortsatte så en bit in i juni, sedan kommer jag inte ihåg mer. Jag följer också Robinson men jag håller på Henrik. Han och Ida blev ju också bästa vänner. Hur vågar du dig på att åka med huvudet före ner i vattnet, men som vi alla vet så kan ju allt hända med/för dig ha ha. Ha det fortsatt skönt i solen och vattnet. Kram på er båda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att träffa dig nu två dagar på rad! Vi får iallafall hoppas att det inte blir den enda fina perioden detta året. Ja nu håller jag på Henrik också! Inte så många att välja på. Jag dyker gärna i havet så det är inte något konstigt, men det får bli från flotten och där har jag inte varit än i år. Jag har alltid älskat att bada och ha kul i vatten. Tack och kram!

   Radera
 2. Ja vilken sommar vi har!! Jag njuter 😍 Synd bara att min gräspollenallergi börjar göra sig påminnd nu😕 En massa mys och skoj bjuder du på som alltid!! Härligt!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja härligt är det, jag tänker ofta att det är synd om de som är pollenallergiska, att inte riktigt kunnat njuta av denna tiden. Hoppas det inte är alltför besvärligt. Kram

   Radera