Translate

lördag 12 maj 2018

Sommardag

Ja jag vet att det inte är sommar än, men vädret är som sommar och jag hoppas att det bara är början. Jag tog en promenad imorse i den vackra grönskan.
Jag hamnade hos sonen Andreas och fick en andra frukost.


Det var tvunget att gå ner och bada, så skönt om det blev lite lä för vinden som var lite kall. Det var bara 12,5 grader i vattnet enligt mätningen, men det tror jag knappast på, måste nog vara lite mer.

Jag dök ner och hämtade en handduk, var någon slags lek som jag blev indragen i.Ser ut som en tant, men uppför sig inte som en.

Vi tog husbilen och körde till Strandbaden för att låta barnbarnsbarnen Alva och Alice åka en tur. Vi körde till Flickorna Lundgren i Skäret, en lagom tur också kunde vi fika där. 


Två lite spända töser som skall åka med oss.


Flickorna Lundgren och det fina huset och trädgården.Töserna valde chokladbollar som vanligt, jag en Bistick som vanligt och Harald princesstårta som vanligt haha!


Alice ville sitta inne i växthuset så det blev så.
Getterna var roliga medan grisarna sov.
Nu kör vi hem tyckte töserna och det gjorde vi. Jonathan och Hanna bjöd oss på grillat efteråt.


Vi spelade några olika spel både före och efter middagen.


Edith var också med.Grillad sparris och grillad kyckling, så gott!God sallad oh pasta och även en hemmagjord pesto. Tack för väldans god mat!
Vi avslutade med en liten fotbollsmatch, Alva och Alice mot mig och Harald, med lite handikapp för oss så vann töserna med 5-2!Vi skulle ha in bollen i det lilla runda hålet som Alice bevakade som en hök. hur lätt är det?


Nöjda, glada och trötta åkte vi hem och däckade i soffan haha!

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag ni haft! Fina bilder som vanligt. 🌸

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vilken tid vi har nu, fint väder och "tillsammanstid"! Tack!!!!

   Radera
 2. Vilken härlig dag!! Önskar jag kunde kvista ner till er lite snabbt och hänga med och se allt det vackra och mysiga med er!! Men vi har faktiskt full sommarvärme och grönska vi också nu, otroligt vad snabbt all denna snö försvann. Vipps blev det vår och försommar bara sådär!! Bara att njuta💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det önskar jag också!!!!! Härligt att ni också fått sommarvärme, hoppas ni inte har översvämningar, men ni har väl inget vatten i närheten vad jag vet! Kram

   Radera