Translate

tisdag 7 maj 2019

Tänkt om

Imorse tänkte vi om med körningen. Jag får helt enkelt erkänna att jag är helt slut och inte har vilat tillräckligt. Jag kunde inte ens tänka ut vad vi skulle ha med och vad vi skulle handla. Jag har fått mer ont i käken, känns som ett rejält bakslag. Men, det absolut avgörande var väderprognosen. Det kändes inte alls roligt med kyla, regn och starka vindar. Nu får vi nog hoppa över Öland denna gången eftersom vi ska vara tillbaka nästa fredag, vi vill ju ändå ha lite tid när vi väl åker dit. Det kan kanske blir några dagar på västkusten istället, vi får se.
Jag kom inte igång förrän vid lunchtid och då gick jag ut.Det blåste kallt idag. När jag kom ut kunde jag äntligen tänka lite och då kom jag på att det var bättre att ta en tur till Väla och göra några ärenden som behövdes.


Harald hängde med så jag slapp köra och vi gjorde det som skulle göras och körde hem igen.


Barnbarnet Jonathan kom upp och lämnade Edith hos oss en stund medan han åkte till jobbet. Det är så roligt med henne och glass är ett måste. Resten av familjen kom sedan när Alva och Alice var klara med kören i kyrkan. Mysigt var det.Harald lagade middagen idag, jättegod fläskytterfilé som han hade marinerat också potatis i fryern med färdig chilibearnaisesås och tomater till. Jättegott. Resten av kvällen gjorde jag absolut ingenting mer än att jag tittade på TV och diskade förstås. Den som lagar middag slipper diska, så har vi det.

5 kommentarer:

 1. Det låter som ett klokt beslut! Åk till margreteberg (eller vad det nu heter) 👍🏻😍😘 Härligt med fin besök! Kram💗

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, Anna, helt rätt! Åk till Margareteberg��

   Radera
 2. Tack, ja något i den stilen får det bli haha! Kram

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt att du inte blir bra. Och jag förstår verkligen att ni avvaktar med Öland tills det känns bättre och ni har mer tid. Hoppas ni får en härlig helg oavsett var ni befinner er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja enligt läkaren kan det ta ett par månader så det är bara att försöka stå ut och nu är smärtan klart uthärdlig. Vi får se om vi ändå kör en tur, kanske uppåt här på västkusten istället några dagar!

   Radera