Translate

onsdag 29 maj 2019

Tylösand

Imorse var jag uppe tidigt för att ta emot läkarsamtal, det kom inget. Jag ringde efter några timmar för att registrera mitt nr för uppringning, jag gjorde det två gånger, ingen ringde. Vi fick morgonbesök av Hanna och barnbarnsbarnet Edith och en liten pratstund och en glass såklart.



När de gått gick jag ner till vårdcentralen och sa att jag skulle haft ett läkarsamtal. De kollade med läkaren och hon hade inte haft tid, men skulle ringa under dagen. Tack för det.
Vi packade klart allt i husbilen och körde för att handla och sedan vidare till Tylösand och Nordic Camping.


Vi har anmält oss till en husbilsträff för de som kör i Europa och skall vara här i 4 nätter, det blir nästan rekord för oss!


Vi fick en fin plats på gräs och kunde sitta ute i solen även om det var kyligt. Närmre kl fem ringde så läkaren, då hade jag nästan gett upp. Vi kom överens om att jag måste fortsätta med medicinen så hon skriver ut mer, hon skickar remiss för magnetröntgen och skall ringa igen om en månad. Det kändes bra.


En god fika och lite senare middag, Köttfärssås som jag hade färdig med  samt spagetti, sallad och riven parmesanost. 


Efter middagen gick vi en promenad för att kolla runt lite och diskade i serviceanläggningen. Lyxigt med diskmaskin som diskade på ett par minuter.


Vi tittade in i det enorma tältet som var uppsatt, imorgon blir det håll i gång här.


Vi satt ute med våra grannar som vi lärde känna och när det blev för kallt flyttade vi in i deras bil. En trevlig kväll.


3 kommentarer:

  1. Hoppas ni får några härliga dagar. Kramar.

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att ni får träffa fler med samma intresse. Bra att höra med varandra om olika ting kan jag tänka, lite dom våra scrappträffar nästan.
    Kul!! Skönt att du fick prata m doktorn till sist. Tänk att vi är lika även där. Problematisk värk dom inte ger sig i första taget liksom. Nåja, vi känner att vi lever iaf. Kram på dig min vän💚💚💚

    SvaraRadera