Translate

lördag 28 september 2019

Lördag

Jag sov dåligt igen med den där smärtan, då hjälper inte ens Atarax. Tandläkaren menade att jag skulle sluta ta epilepsimedicinen och jag hade ju redan trappat ner den även om jag börjat trappa upp igen. Vanliga smärtpiller istället vid behov. Antibiotikan är besvärlig, 2 tabletter 3 ggr/dag och jag får inte äta 2 timmar före eller 2 timmar efter, herregud säger jag bara. Jag steg upp kl 5 och åt frukost, satte timern på två timmar och tog antibiotikan och 1 citodontablett. Nästa gång jag skulle ta antibiotika stämde inget, jag hade stoppat i mig 2 tabletter istället av epilepsimedicinen + 1 citodon alltså. Inte särskilt konstigt att jag var snurrig och trött. Nu är den bortsorterad och jag får verkligen skärpa till mig. Idag har jag bara tagit det lugnt, jag tog en promenad för att rensa skallen och andas.


Jag gick ner till havet som vanligt, men sedan upp i Lerbergsskogen.






Färgerna på träd och buskar börjar förändras nu. Det luktade sådär fuktigt och gott i skogen idag som det gör på hösten.


Lite foto på svampar idag, men jag kan lugna alla med att jag plockade inga!









Tillbyggnaden av församlingshuset börjar ta form. Det blir stort.


Resten av dagen satt jag vid scrapbordet och fixade med projektet jag håller på med. Också ett julkort förstås.


Jag har läst den sista delen i denna triologin, som jag skrev om de andra så handlar det om häxkonster och absolut ingenting som jag begriper eller tror på. Men fina kärleksskildringar och sådär småmysiga är de.

2 kommentarer:

  1. Fin bild på havet som lyser så blått och med en segelbåt i horisonten. Tack för rundvandringen i skogen! Kramar.

    SvaraRadera