Translate

måndag 30 september 2019

Måndag

Imorse fick jag tid för att dra ut den inflammerade tanden på torsdag. Skönt att veta. Jag mår bättre, har ont men inte i närheten av tidigare smärta och jag tar inte ens smärtstillande längre. Det måste vara antibiotikan som gör sitt. Jag funderar mycket på detta konstiga fenomen och blir inte klok på det hela. Har jag verkligen haft inflammation i fem månader? När chocken väl har lagt sig kommer frågorna och jag får väl fråga tandläkaren på torsdag. Idag fortsatte jag att tömma frys och kyl, gjorde rent och gick igenom, vad det är skönt när sådant blir gjort.
Jag gick ut på en promenad, jag skulle iväg för att stryka hos svärsonen och gick först.


Det är svårt att undvika att passera ombyggnaden av Storgatan och det går framåt.



Häcken in till Widdings villa har blivit tunn och det går att se igenom. Det jobbas intensivt även med den villan.



Vid Kvickbadet är det också full aktivitet med allt som ska upp.



Vintertrappan är satt på plats och vattentemperaturen är 14 grader idag. Fullt badbart, det är bara lusten som ska finnas.


Här mötte jag minsann maken på andra sidan gräsmattan!


Jag gick en kort bit på invallningen innan jag vände tillbaka för att sköta strykningsjobbet.




Jag tycker inte att jag har roliga promenadvägar längre, det känns jäkligt tjatigt faktiskt och jag har svårt att hitta roliga foton utan upprepningar.

2 kommentarer:

  1. Det är bara som du är trött just nu .. inte förvånande... Jag upplever aldrig dina bilder som tråkiga eller tjatiga..Havet t.ex. är ju aldrig detsamma från den ena stunden till den andra och även molnen. Och vilken häftig trädstam du hittade ...den liknade en mycket gammal krokodil med trötta ögon :) Och så roligt att dom renoverar Widdings villa..väl värt att bevara..heja dom!!! Kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack, vad skönt att höra och kanske det är som du säger, jag är trött. Ja det ska bli spännande att se och höra vad det ska bli av huset och den stora trädgården, kanske bara en privatbostad? De hade ju ansökt om att få göra ett kontorshus, men fick avslag på det. kram

      Radera