Translate

torsdag 5 september 2019

Torsdag

Idag planerade jag och Harald att cykla en lång tur och ta alla cykelkontroller som var kvar på cykelorienteringen. När vi packat och tagit ut cyklarna såg det jättesvart ut på himlen och Harald tyckte inte att det var någon god idé. Jag accepterade motvilligt, men får ju erkänna att det var ett bra beslut. Det kom kraftigt regn till och från under dagen. Jag gick en promenad, ett kort besök hos barnbarnet Anna och därefter avverkade jag en stor stryktvätt till svärsonen Jonas. Så blev det gjort. Lite bilder tog jag under promenaden.


 








Det var tomt och blött överallt.



Ikväll har det varit medlemsmöte i Fotoklubben, det första efter sommaren, välbesökt och trevligt.


Ordförande Thore och tävlingsansvarige Torsten planerar för presentationen av den senaste tävlingen. Det är alltid så spännande, jag var inte med, temat var Bokstav i naturen och jag fotade Siffra i naturen och upptäckte inte mitt fel förrän jag skulle skicka in bilderna. 




Trevligt att träffa alla igen.

2 kommentarer:

  1. Klokt beslut angående cykelturen och så hann du ta Jonas alla skjortor. Jag fick besök av en väninna som tog samma beslut som dig, men för en promenad. Vi fick några trevliga timmar med gott snack och ett glas vin. Nu är det fredag och jag önskar er båda en trevlig helg! Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det blir alltid trevligt med spontana besök, hoppas du också haft en fortsatt fin helg! Kram

      Radera