Translate

måndag 2 september 2019

Måndag

Imorse steg jag upp kl fem, vet inte vad som spökade, ja käken spökade, men jag tror inte att det bara var det. I vilket fall så var jag ju klar med frukost och morgonsysslor redan vid åtta och då cyklade jag till barnbarnet Amanda för att se till att hon kom iväg. Det var ganska snabbt avklarat, hon är inte så intresserad av att ha mig där. Nu har jag börjat sortera igen bland mina scrapsaker och det ägnade jag förmiddagen åt innan jag skulle gå till Sandflyget för att gå ut med hunden Hilda.


En hyfsat lång runda med henne innan jag vattnade i växthuset och plockade tomater och tog med mig hem.



Jag gick in till Saluhallen och Magasin 36, längesedan jag var där. Jag tyckte det såg lite nerpackat ut där, hoppas verkligen att det inte är så. Fast det finns en massa nytt i klädbutikerna.




Dagens skörd på Sandflyget, de är så goda och smakrika.

Jag har fått för mig att byta gardiner i vardagsrummet och gick iväg till Jysk där de hade extrapris på längder jag kunde tänka mig. Nu sitter jag och stirrar på en gardin som jag hängt upp, men nej, jag får nog lämna tillbaka dessa imorgon. Vad tror ni mer jag fick med mig hem? Förvaringslådor till scrapsaker haha!


Nu är hela målningen klar på huset på Storgatan. Jag tycker det är läckert och den gör mig glad. Lite sydländsk känsla med alla färger och mönster.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar