Translate

måndag 7 januari 2019

Bengt i Örkelljunga

Imorse körde vi iväg med husbilen Boris till Örkelljunga. Vädret är grått, regnigt och ruggigt, det var en bra dag att passa på att lämna honom.


Harald körde Boris och jag efter i Ola.


Nu ska han få en ny bodelsdörr och en del annat som är kvar att åtgärda på garantin. Harald är så irriterad på detta och han är inte någon som lätt blir irriterad. Vi började diskutera att byta om vi hittade någon där vi inte behövde betala mycket emellan och därför gick vi runt och tittade.


Denna bilen var ett alternativ, men det visade sig att vi skulle få betala 150.000 kr emellan och då hade de gett oss 25.000 i rabatt eftersom vi har haft så mycket problem. Där släppte vi det. Vi tycker egentligen att Boris är bra och trivsam så nu får vi, läs Harald, bara bestämma sig för att det blir bra och se fram emot våra äventyr under året.


Vi tog en kopp kaffe och körde sedan hem så får vi se hur lång tid det ska ta innan de är klara.

Vi plockade ner alla julsaker, det är skönt och samtidigt tomt. Jag lagade en Pytt i Panna på rester, det var jättegott.


2 kommentarer:

  1. Boris blir säkert som ny nu när ni får ordning på allt❤️ Dessutom har jag inte fått träffa honom ännu ju. Men detsamma jag överleva ifall ni skulle slå till och byta ändå, bara den nya går att övertala att komma hem hit till Uragårn!! Haha!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det kvittar ju vad vi kör med, vi har inte roligare för att vi har en annan bil, jag försöker peppa Harald med det. Jag hoppas Boris kör en tur uppåt i år! Kram

      Radera