Translate

tisdag 1 januari 2019

December Daily

Jag har fortsatt med min December Dailyalbum. Det är bäst att hålla i det, annars har det nog en tendens att bli liggande. Men, jag vill kunna packa undan allt juligt och få lite bättre ordning på mina scrapgrejor (igen haha).


Lite snö fick vi dagarna före jul detta år!


Ja, det var då, 2006.


Lillejulafton, då lagade vi mat.


2006 firade vi jul med sonen Andreas och familj.


Vår nya tradition på julafton!


Årets julafton.



2006 hade vi fortfarande jullunch med Haralds syskon med familjer. Det var en tradition i många år, först hos Haralds föräldrar så länge de orkade, sedan tog vi över när vi bodde i hus och när vi flyttade från det tog Inger och Peter över. Nu har familjerna vuxit över huvudet på oss allihopa och vi beslöt att lägga ner det för några år sedan. Det var väldigt roligt och det kan jag sakna.
Vi har också skiftat var vi är i vår familj på julafton, här var vi hos sonen Joel i deras hus. Det året lurade de mig så jag fick mandeln och presenten var ett hårfärgningsset som skulle användas samma kväll. Vi har varit så tokiga, det är lite lugnare nuförtiden.


December Dailyalbumen slutar ibland med den 24 och så gjorde jag 2006. Denna gången fortsätter jag månaden ut eftersom mycket av vårt julfirande fortsätter efter den 24. Så ett inlägg till blir det med detta innan jag är klar.

2 kommentarer: