Translate

onsdag 30 januari 2019

Onsdag

Min morgonpromenad blev en lunchpromenad i ett fantastiskt väder, kallt, men rena vårkänslan.


Lågvatten.


Ett så fint vårdis låg över havet, jag älskar det! 




Nu kom jag på en sak, under våren ska jag fota en bänk på varje promenad, det är ju det vi längtar efter, att kunna sitta ute på en bänk och helst med en kaffe i handen.



Så är det just nu, lite is och lite grönt också grått ris.


Hemma igen gjorde jag middag till mig själv och Harald fick äta gårdagens korv. Just nu är det lite vad som finns hemma, en laxbit kvar i frysen och jag stekte lök med morot och två små potatis, krydda och på med lite vatten och lite vispgrädde. Jag tog också röd pesto som fanns kvar i en burk och lite sambal oelek. När rotsakerna var klara lade jag i den tärnade laxen. Det blev jättegott!


Jag behövde ny Granola till min fil till frukosten. Samtidigt skrev jag upp allt som behövs nytt, jag har bokat en resa till Ullared med buss senare i februari. Den kostar 100 kr med Asplunds Buss här från Höganäs. Där brukar jag köpa varor till granolan, frukt, nötter och annat.


Dags för papperssortering, jag slänger bara allt i en låda efterhand och till slut blir det rörigt när en ska hitta något. Egentligen är det inte så mycket som behövs sparas nuförtiden, men en del blir det alltid. Jag blev inte klar, jag har en tendens att hitta på annat istället. Tråkigt jobb. 

4 kommentarer:

  1. Ja vilket härligt väder igår..jag gick också en liten runda, talgoxen han kvittrade och det kändes underbart..hopp i hjärtat :) Och dina fina bilder stärkte den lyckokänslan...Kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det var helt underbart, fåglarna sjöng när jag öppnade ytterdörren, vad glad en blir! Kram

      Radera
  2. Oj så härligt!! Och gott med egen müsli. Jag har helt kommit av mig med det och köper numera🙈
    Lat!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur ska du hinna göra egen musli undrar jag? Nej, du har viktigare saker för dig, uppfostra barn och såå mycket mer! kram

      Radera