Translate

måndag 1 juli 2019

Osby och Tingsryd

Efter att ha fyllt på färskmatförrådet i bilen åkte vi till sonen Joel för att fylla vatten i bilen.


Jag passade på att ta lite foto i deras fina trädgård, allra finast nu när stockrosorna blommar.






Vi körde vidare och hämtade min syster Anita som åkte med oss till Osby. Vi skulle hälsa på vår kusin Naiva och hennes man Roland och sedan åkte Anita tillbaka hem med tåg och buss.


Vi började med att gå tillsammans till Coop alldeles bredvid där de bor och köpte middagsmat från deras salladsbar.



Det var jättegott och bra, tack för det!


Trevliga timmar tillsammans, mycket minnen och mycket annat.


Fika också innan jag och Harald körde vidare. Vi såg ut en ställplats vid en sjö utanför Tingsryd, Näsets naturcamping, vackert och rofyllt. Precis vad vi behöver efter allt vi gjort på senaste tiden.


Det är ett väderomslag och precis när vi parkerat kom det en rejäl regnsskur som följdes av flera. 










Solen är på väg ner denna vår första dag på vår husbilstur. Det är härligt att vara ute igen och extra skönt att köra i Sverige.

4 kommentarer:

  1. Vilken fin och mysig trädgård som döljer sig bakom Joels hus! Bra valt av dina släktingar att var och en fick välja det som man tycker om. Blev Harald nöjd med salladsbaren???? Vädret är ju inte det bästa nu, men ni sitter ju säkert i husbilen när skurarna kommer och värme har ni också och när solen tittar fram så är det bara att öppna dörren och gå ut. Ha det fortsatt bra och jag ser framemot er nästa dag. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Harald gillade det, fanns ju mycket olika att välja på och lite grönt syntes också på hans tallrik. Än så länge bryr vi oss inte så mycket om vädret, vi vilar oss inne i bilen haha! Kram

      Radera
  2. Underbart!! Vilka stockrosor😍 Så roligt att träffa en vänner. Det ser så mysigt ut att bara åka och stanna till där det liksom passar. Kram

    SvaraRadera