Translate

måndag 11 november 2013

Familjesöndag

Jag steg upp tidigt och bakade en äppelkaka, nu kör jag den vanliga ett tag. Haralds son Fredrik kom med sin familj på långfrukost. Dom hade frukostbullar med sig och vi dukade fram allehanda pålägg. Trevliga timmar hade vi såklart.
Fredrik och Alva

Jessica

Tilda, Ina och Tuva

Tilda
 
Jag hade förberett kalkonen till middagen under lördagen så nu var det bara att värma den i ugnen. Jag fyllde den med en rotsaksröra och frukt och stekte i ugnen. När den sedan varit ute någon timme kunde jag skära upp den och lägga i ett stort ugnsfat. Då gjorde jag också såsen som är så viktig och den blir god. När kalkonen sedan ska ätas är det bara potatis och alla tillbehör, potatis, brysselkål, rödkål, vinbärsgelé och äppelmos som ska fixas iordning. Min son Joel och hans familj hade ju bidragit med kalkonen och hade också med sig en pepparkakskladdkaka till efterrätt, coca cola och blommor till oss. Allt gick bra och vi hade också trevliga timmar tillsammans.
 

Petra

Joel och Wille


Ebba och Wille spelade Kalaha och Amanda ville i vanlig ordning inte vara med på bild.
 
Efteråt däckade vi totalt, det är inte mycket vi orkar nuförtiden, men det är så roligt när barnen kommer till oss så det är det värt tusen gånger om.

4 kommentarer:

  1. Hur definierar du orka....det du berättar är ju ett helt dagsverk... :)) kram Gunnel

    SvaraRadera
  2. Ser gott och härligt ut och jag förstår att ni blev helt slut efter dagen.

    SvaraRadera
  3. Förstår inte heller hur du definierar "orka", herregud

    SvaraRadera
  4. Det är nog fel på min självkännedom......fast det är ju det där att jag vill för mycket ibland.

    SvaraRadera