Translate

onsdag 15 juni 2016

Gran Canaria

Imorse var det dags för en länge planerad veckoresa till Arguineguin på Gran Canaria. Vi tog första bussen från Höganäs kl fem, då var det jag, Harald och dotter Mia. På Knutpunkten anslöt de övriga, vi är 17 st här på plats nu.


Vi fortsatte med tåget till Kastrup för flygresan ner och allt gick jättebra.


Harald och jag äter våra medhavda mackor på flygplatsen även om vi blir lite hånade.


Barnbarnet Jonathan med fru Hanna och deras töser Alva och Alice går ombord på flyget.Där sitter också dotter Mia. Det var en bra flygresa, vi satt alla lite utspridda i planet, men vi satt nära sonen Joel med sambo Petra och barnbarnet Ebba och Wille.


Framme och här är vår utsikt från vår balkong.


Vi kastade oss alla direkt ner till poolområdet för att bada och njuta i solen.På kvällen orkade vi inte så mycket, vi har Sunwin including och valde att äta på hotellet. Här är Haralds son Fredrik med fru Jessica och barnbarnet Alva.


Även barnbarnen Ina, Tilda och Tuva.Sonen Joel med sambo Petra


En fin solnedgång som jag nästan missade.


Barnbarnen Ebba och Wille som hittade bordtennisbordet till medhavda racket och bollar. Dom, Jonathan och jag spelade en stund.Detta får avsluta första dagen, vi var alla jättetrötta och det blev tidig kväll. Jag kanske var mest trött av alla kändes det som. Det blev iallafall en presentation av alla som är med. Nya tag imorgon!

6 kommentarer:

 1. Och ändå skulle du spela pingis ...💛

  SvaraRadera
 2. Härlig start på er resa☀️ Njut😀

  SvaraRadera
 3. Alldeles UNDERBART!!!! Så härligt det se ut!!! Men jag saknar dig ;) <3 Får väl stå ut en vecka då :) ,haha!!! Ha det gott och hälsa !! Kraaam Anna<3

  SvaraRadera
 4. Önskar er en härlig semester! Kramar.

  SvaraRadera
 5. Önskar er en fin vecka..Gunnel

  SvaraRadera
 6. Hej! Ni får säkert en härlig vecka! Kan förstå att era medhavda mackor gav lite kommentarer. Lite 50-60-tal eller? Men de var säkert goda! Här har det regnat sedan ni åkte. Välbehövligt. Men nu kommer solen! Kram!

  SvaraRadera