Translate

måndag 27 juni 2016

Kyckling och annat

Till kvällens middag igår fick jag köra på "Man tager vad man haver" och det gick väl hyfsat bra.

Först en förrätt med de sista salladsbitarna, en skiva italiensk skinka och en grillad halluomibit. Över det en dressing med balsamvinäger och en stekt brödskiva i smör och vitlök. Lite salt och lite torrt, men rätt ok.



Frysta kycklingfiléer som fanns hemma och jag använde detta receptet. Kyckling i ugn med soltorkade tomater. Jag hade allt utom crème fraîche och fick öka vispgrädden istället, det blev inte riktigt lika bra, men ändå gott. Serverade med nypotatis och gröna frysta ärtor. Jag kom inte ihåg att fota förrän alla tagit! Det är en god och lätt rätt att göra, jag har lagt ut receptet förut.


Till efterrätt, glass och hallon från frysen och en bit choklad från skafferiet. Inte världens bästa efterrätt precis och inte så fint, jag irriterade mig över att jag inte fick min färska basilika med hem från båten. Jag är ändå rätt nöjd över att jag fick ihop en god middag till oss och våra vänner.

4 kommentarer:

  1. Haha, när du tager vad du haver så lyckas du rätt bra faktiskt😬

    SvaraRadera
  2. Ser alldeles utmärkt ut om du frågar mig 😘 Kraaam

    SvaraRadera