Translate

lördag 11 juni 2016

Malmötur

Vi ska snart flyga till Gran Canaria tillsammans med några av våra barnfamiljer och det ska bli så roligt. Det har alltid varit min största önskan att få åka på semester med mina barn och barnbarn.  Tyvärr följer inte riktigt alla med, men det är iallafall nästan.

Igårmorse upptäckte jag att mitt pass hade gått ut!!!! Alltså, jag höll på att svimma och sedan blev jag helt vansinnig. Tack och lov har jag en lugn och fin make som kan lugna ner mig. Det galna är att jag redan den 5 april skrev i vår grupp på Facebook att alla skulle kolla sina pass!! Jag kollade inte själv mitt eftersom i mitt huvud varar pass i 10 år. Varför är det egentligen ändrat till 5? Så fort ändrar vi väl inte oss i vuxen ålder. Det blev full panik och jag satt i telefon lääänge. Provisoriskt pass á 980 kronor, hämtas i Malmö 24 timmar före avresa. Jag var så förbannad på mig själv, det här kommer jag för all framtid att bli retad för och snart kan jag även själv skratta åt det. Till slut fick jag tillåtelse att hämta passet lite före eftersom jag blev helt stressad över att hinna med allt jag bokat in före resan. Vi åker tidigt på onsdag morgon.

Så imorse bar det iväg 10 mil till Malmö och hem igen, Harald var snäll och körde eftersom jag inte tycker om att köra om jag inte är helt tvungen.Vi hade tänkt segla i helgen, men tappade lusten. Det har varit en skitkall vind och inte alls inbjudande trots sol. Vi cyklade ner och satt och hade det skönt istället eftersom det var lä i sittbrunnen.


Jag kom igång med mitt nya stickprojekt.


Till middag ikväll blev det stekt kycklingfilé, färskpotatis från Lidl som inte var särskilt god och en jättegod mangosås på burk som jag också köpt på Lidl. Den kan jag rekommendera (om vi har samma smak förstås). 

4 kommentarer:

  1. Ja men tur att det gick att ordna ❤ Som sagt du kommer att skratta gott åt det när allt kommer omkring. Ser skönt ut där på båten. Ni har bättre väder än oss ändå iallafall. Ska bli bättre till veckan sägs det... KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja skönt det iallafall och det gick ganska smidigt trots allt. Ja, sommar är det definitivt, ibland har jag/vi liksom orealistiska förväntningar på detta med sommar! Kram

      Radera