Translate

lördag 4 juni 2016

Mölle och Fotoklubben

Idag är jag hemma en liten stund så att jag kan fixa lite och uppdatera här. Vi ska ha visning på båten strax och var tvungna att segla hem.
I torsdags kom vi äntligen iväg på vår första segling för året, vi har aldrig varit så sena någon gång och har aldrig någonsin haft en sådan varm premiärsegling. Det är verkligen högsommar. Vi fick en underbar segling till Mölle, det är ju inte särskilt långt, men vi seglade sakta och njöt.



Vackra Mölle.


En besökare.


Så nära hemma och ändå känns det lite exotiskt här.



Anledningen till att vi seglade till Mölle var att vi skulle ha avslutning inför sommaren i Fotoklubben.  Vår ordförande Thore hade ordnat med att vi skulle få vara med och röka fisk i det lilla Rökeriet. Jag hjälpte till med lite av varje därtill och då var det så bra att ha båten med ifall vi fattades något. På eftermiddagen gick jag dit och då var redan rökningen på gång. Thore och de mysiga "rökerigubbarna" var på plats.


Makrillen har torkats någon timme och nu ska själva rökningen starta.





Det är fina sjöbodar därnere.


Jag gick tillbaka till vår båt och Harald och jag tog en liten mysmåltid.

Klockan sex började vi och det var strax över 25 personer som kom och var med i det underbara vädret.



Thore hälsar välkommen!


Dom är rökta....




Vi hade en jättetrevlig kväll i det helt underbara vädret.


Dom tillhörde inte oss haha! Bilderna som följer är av oss i Fotoklubben. Som ni ser har vi det trevligt, vill ni vara med så kolla vår webbsida som snart ska bli en helt ny.









Ja Harald fick vara med på ett hörn.





Delal berättar om bl a vår nya webbsida.


Herrn med glimten i ögat!


En härlig kväll som börjar gå mot sitt slut.

Vi kojade tidigt, vi är alltid trötta när vi premiärseglar också hade det varit rätt mycket innan vi kom iväg. Jag sover så gott i båten och vaknade till en ny härlig dag som kommer i nästa inlägg.
Enda smolken är att jag blev fullständigt knottbiten i hela huvudbotten och det plågar mig, jag blir alltid utsatt för dessa vedervärdiga småkryp.

2 kommentarer:

  1. OjOj... så underbart härligt ni har det! Vi har haft sol idag men rätt kalla vindar. Så ingen högsommar här idag:) Så roligt att få hänga med er på allt!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är helt fantastiskt väder hos oss, vi kan inget annat än njuta. Ni får säkert också er till slut. Du har säkert fullt upp ändå nu. Kram

      Radera