Translate

söndag 12 juni 2016

Promenad

Idag kände jag mig tvungen att ta en längre promenad, jag har slarvat med träningen och känner direkt hur jag blir stel i knäet och får ont. Det fick bli inmalningen idag, ett tag sedan jag gick hela rundan.



Mamman hade några av sina ungar uppe under vingarna, gulligt.


Nu är det lockande.....



Jag höll på länge med mitt makroobjektiv utan att få det fungera. Ikväll upptäckte Harald att jag hade en lins från ett annat objektiv fastskruvat, jag är en fullkomlig idiot. Till slut fick jag ta vanliga foto, synd för det var humlor där som jobbade. Doften från alla vresrosor är så intensiv nu.




Det här får mig att tänka på Hattstugan som jag läste för barnen när de var små.



Pioner, finns det något vackrare? Knappast enligt mig.

Ikväll var jag ute och försökte fotografera kyrkan här, ett av mina uppdrag i Fotoklubben. Det är inte lätt att få till bra.







Denna bilden tog jag häromdagen och även den undre som jag tog från vår balkong. Finns det någon av dessa bilder som ni tycker visar kyrkan som det ser ut idag? Jag blir glad om jag får synpunkter.




Till slut ikväll kom ett helt sällskap som gick någon vandring och fick information om Gormleys gubbe. Då gick jag hem och tog ett foto på dom från balkongen.

7 kommentarer:

  1. Tack för promenaden....Bäst av kyrkbilderna tycker jag är den första och den sista bilden...den första är jättefin med "gubben" som står där och filosoferar..gillar honom!
    och den sista visar ju riktigt hur kyrkan ser ut...Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Gunnel för dina synpunkter, det är så svårt att välja när jag inte tycker att jag får till det. Kram

      Radera
  2. Håller också med Gunnel, första och sista! För mig har gubben alltid varit morfar💛

    SvaraRadera
  3. Håller med! Det första är fräckt som foto, det sista visar hur kyrkan ser ut.

    SvaraRadera
  4. Den första är finast, men den sista visar hur kyrkan ser ut idag. De andra är roliga med lite annorlunda perspektiv. Så jag tycker som de andra.

    SvaraRadera