Translate

söndag 13 maj 2018

Söndag

Du milde vilken söndag, jättevarmt ute med en frisk ljummen vind. Massor av människor nere vid badet, det blir som en folkfest därnere. Fast innan jag gick dit cyklade jag ut till Lerbergsskogen för att plocka liljekonvaljer.Här finns liljekonvaljerna de har precis slått ut i blom.


Jag fortsatte till dottern och fick en fika. Hon tycker om liljekonvaljer så jag plockade till oss båda. De doftar så starkt, en alldeles särskild doft.


Där strök jag tvätten till svärsonen som väntade och Mia provade en klänning som ska sys upp. Det är alltid något att göra haha!

Under eftermiddagen gick både jag och Harald ner till badet och vi träffade familjen Sjöberg igen. Det är alltid så roligt! Idag var det 15 grader i vattnet, hur skönt som helst.


Jag gjorde middag, hade förberett revbensspjäll sedan tidigare, kokt och lagt i marinad. Jag gjorde potatismos till, passade inte så bra, men spjället var jättegott. Tanken var att vi skulle grilla, men de blev grillade i ugnen istället. 2 kommentarer:

  1. Ja det var verkligen varmt idag, men bara i luften och absolut inte i vattnet med 15 grader. Du är verkligen ett vattendjur. Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, men det är då det är skönt att kyla av sig! Det är så skööönt! Kram

      Radera