Translate

onsdag 23 januari 2019

Teater

Idag har det varit en aning splittrat i huvudet på mig. Imorse tog jag en hyfsat lång promenad och valde att gå österut i stan istället för vid havet. De där blomgatorna, jag går aldrig där så det var ju lite roligt. Fåglarna sjöng och det kändes nästan lite vår i luften.


Vitsipporna blommar.



Jag gick inom Kaptenens Trädgård.



Jag fotade den där tillbyggnaden på Höganäs AB:s hus som har fått ett stort arkitektpris. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker om det eller inte.





Det finns många fina hus därnere vid Gruvtorget.


Jag fick mitt scrapbookingkit med posten och gick ut igen för att hämta det.


Denna gången hade jag beställt två kit eftersom Citrus Twist har ändrat kiten. Jag kan inte bestämma mig för hur jag ska göra framöver, får fundera lite på det.


Jag lagade mat eftersom barnbarnen Amanda och Ebba skulle komma och äta middag. Jag glömde fotografera, det känns som att jag tappat stinget en aning. Innan de kom så fick jag besök av barnbarnet Jonathan med Edith, en liten fika där med dom.


Jag gjorde iallafall en Kyckling Stroganoff med potatismos och en sallad. Det blev gott.


Till efterrätt bakade jag en Kladdkaka med vispgrädde. Det var godare än det ser ut. Vännen Marie kom också och åt med oss, vi skulle gå på teater på Tivolihuset. Det blev en mysig måltid!


Bakom oss sitter även dotter Mia med kollega, svärmor och hennes syster. Vi tittade på Dansbanan som Eric Ruuths Kulturskola har satt upp. En helt underbar föreställning som handlade om Dansen i Höganäs från början av 1900 talet fram tills nu. Så många härliga minnen och så mycket glädje. Fantastiska ungdomar, jag är så glad över att ha fått se den.












 

En så härlig dag och kväll och nu har klockan passerat midnatt så inlägget blir från igår.

3 kommentarer:

  1. Så mycket skoj du är på!! Härligt!! Och härligt att dina kit kommit!! Du kommer att älska färgerna även i februari kitet😍😍 Hint Hint!! Kommer kiten snabbare och utan tullens krångel nu med den nya leverantören?? Nyfiken. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, den 23 är väl ungefär vid samma tid som tidigare, men det blev ju lite försenat med tullen under en period. Nu är det ingen tull och jag hämtar paketet här i gatan så det är enklare och snabbare. Så jag är nöjd, men vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det nya kitet eftersom jag ännu inte gör de där små sidorna, jag funderar för fullt! Kram

      Radera
    2. Jag använder det lilla kitet till både 12x12, 8.5x11 och Travelers Notebook formatet. I och med att pappren är 8x6 funkar dom till det mesta. Annars ta ”bara” Add On” kitet .

      Radera