Translate

torsdag 13 juni 2019

Citrus Twist Kits

Idag är jag tillbaka med en layout i A4 format. Jag gillar det formatet, det skriver jag varje gång, men så glömmer jag bort det. Citrus Twist Kits har ofta sina skisser i det formatet, men å andra sidan kan en alltid välja formatet själv efter varje skiss.


Jag älskar kiten därifrån och nu väntar jag med spänning om jag får det denna månaden utan att betala extra tull. Isåfall har jag bestämt mig för att säga upp dem.


Här har jag använt kitet, det är bara den stora texten och stjärngemet som inte hör dit, de små stjärnorna är från tidigare kit. Foto på barnbarnet Charlie från hans konfirmationsdag i maj.

2 kommentarer:

  1. Ja du vet ju redan att jag älskar denna!! Sååå snyggt!! Och ett så fint foto! Hoppas hoppas nu att dom släpper igenom ditt (och mitt) paket utan moms och hanteringsavgifter🤞🤞🤞 Detta är ju livsnödvändigheter ju!! Det fattarvöl alla🤪❤️ KRAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja tull igen denna månaden, nu får det vara, jag får se hur länge jag klarar mig utan denna livsnödvändighet, gör ett försök ett tag iallafall! Kram

      Radera