Translate

onsdag 12 juni 2019

Konstigt väder

Det är så konstigt väder, än regnar det, blåser gör det, än är det soligt och än väller en konstig het värme in. Det är väl bara att vänja sig antar jag. Imorse gick jag tidigt hem till dotter Mia för att "jobba".


Jag tog några foto på vägen dit, jag promenerade.




Höghuset från en liten annan vinkel. 
Jag städade och strök hos henne och Jonas. Alltså jag tycker numera att det är så vansinnigt tråkigt och jobbigt, får hela tiden tänka att jag gör Mia glad och jag får en extra slant till min dåliga pension. 


Jag lämnade iallafall en fin nystädad lägenhet och hade en resväska + en kasse med kläder med mig hem, tusen tack.

Jag blev så trött idag, det tog fyra timmar och sedan tog det nog en timme innan jag hade lust att göra något. Kaffe i stora lass krävdes. Jag hade fått kallelse till magnetröntgen och jag skall röntga hela skallen! Nu blev jag nervös, de kan ju hitta precis vad som helst känns det som! 

Vårt bredband fungerar inte som det ska, först satt jag med Apple Support och sedan med Comhem, det tar några timmar..... Fick svar sedan från Comhem att det är ett större problem som innefattar mer än oss. Jag kan inte se TV4 Play eller SVT Play, det är så irriterande när jag följer vissa program. Men, när jag pratade med Comhem och de kollade oss så kunde hon plötsligt erbjuda oss att minska kostnaden från 399/månad till 299/månad under 1 år! Också skulle vi få en ny bättre router. Fattar en någonting överhuvudtaget?

4 kommentarer:

  1. Så fint här hemma, tack❤️ / Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är tillfredsställande att lämna ett nystädat hem! Kram

      Radera
  2. Jag förstå så väl din känsla vid städning och du gör det så bra som ändå baragör det!! Det gör ju inte ont att få någon extra liten peng ju! Heja dig💛 Bra att du får göra en sån magnetkameraundersökning. Ja dom kommer nog att hitta en massa klokskap, kärlek, empati och driv där inne tror jag💚💚💚 Stor varm kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du är alltid så snäll och uppmuntrade kära vän! Kanske de även hittar lite irritation och trötthet haha!

      Radera