Translate

onsdag 26 juni 2019

Hemma igen

Sent igårkväll kom vi hem, trötta och nöjda efter en lång resdag. När vi stod i incheckningskön fick vi ett sms att sonen Fredriks andra operation gått bra, det var skönt att veta innan vi gick på planet. När vi landat kunde Harald ringa honom och han var vid gott mod. Han har haft flera stopp i kärlen och vi kan bara säga att han har haft en enorm tur att det inte tog hans liv. Harald åker in till honom idag om Fredrik själv vill och kan.

Vi startade sista frukosten på morgonen, jag presenterar även denna med bilder.


Mina favoriter, olika slags youghurt med bär, frukter, nötter och musli. Jag tror att jag smakat olika smaker varje morgon.


Någon slags ägg för mig nästan varje morgon, men till slut blev det inte ens det. Allt varmt ratades, jag klarar inte av varm mat på morgonen.
Inga sötsaker heller för mig.

Jag vägde mig imorse, har gått upp 1/2 kg!

Familjen Sjöberg badade en sista gång i poolen medan vi andra bara slöade i skuggan.Lilla loppan, hon går upp själv från stegen och hoppar ner i djupa poolen utan rädsla.
Vi fick packat våra saker och checkade ut från hotellet. Jag har bara gott att säga om detta hotellet, rent och fint, trevlig personal, lagom stort och mycket att göra för alla åldrar, främst barn och ungdomar. Att det sedan är massor att göra utanför hotellet också gör att det är helt perfekt.

Detta var nog bland det godaste jag ätit ombord på flygplan, en god laxröra och kyckling red curry.


Portugal här under oss.


Ett foto från en annan dag, men vill tacka dotter Mia för att hon fixat och ordnat denna resa för oss alla. Hon har fått ihop gruppen och sett ut hotellet och lagt ner mycket jobb. Tack och tack till er alla som har velat lägga en vecka tillsammans med oss "gamlingar" för denna fina vecka som för alltid kommer att finnas i mitt hjärta och eller hjärna eller var det nu lagras.

2 kommentarer:

  1. Nej! Har du gått upp ett halvt kilo?! ;)

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder och så fina minnen!! Ja detta hotell och platsen återkommer jag gärna till💚 Så skönt att allt gått bra trots allt m Fredrik!! Otäckt!!
    Hur lyckades du gå upp ENDAST ett halvt kilo blir min motfråga?? Stor kram och välkommen hem till Sverige igen!

    SvaraRadera