Translate

tisdag 25 juni 2019

Måndag på Fanabe Beach

Sista hela dagen på Teneriffa och all ork började sina. Vi bara njöt och till slut var jag tvungen att gå upp på hotellrummet när solen blev för mycket. När vi kom upp till rummet efter frukosten hade Haralds son Fredrik ringt. Han hade åkt in akut med ambulans till sjukhuset under söndagen med en stor hjärtinfarkt. Han hade opererats direkt i Lund och väntade nu på en andra operation. Helt chockartat och samtidigt är vi så lättade över att det gick som det gick. Alla tankar från oss alla gick till familjen resten av dagen.


Under förmiddagen höll vi till vid poolen. Barnen dök efter saker, de har blivit så trygga i vattnet och simmar båda utan flytmedel.









Wille fixade en flygande enhörning.



Biljardmatcher var också roligt.




Vi har haft all inclusive och det är mycket mat. Det gäller att välja ut några favoriter. Jag åt mindre och mindre på lunchen, men hittade alltid något, en sallad tex, köttet ratade jag överlag.




Ni tror kanske inte det, men jag åt inte en enda pizzabit fast de fanns på varje lunchbuffé och ibland även på middagen.




Efterrätterna var min svaghet, alltid något gott där.







En sådan otrolig lyx, all denna mat och så mycket som slängs.


Hur mycket glass somhelst varje dag!


Under eftermiddagen var vi några stycken som tog sig ner till havet. Det var lite roligare vågor denna dag och så skönt med saltvattnet.



Innan middagen samlades vi hos oss och tömde vad alla hade i kylen. Underbara minnen.


Det var ju VM i fotboll och den matchen ville vi inte missa.






Veckans sista middag, Italiensk buffé, där fanns mycket gott.


Barnen var på Minidisco och sedan gick vi till en krog som visade matchen.







I pausen fick Alice och Alva hoppa i den stora gungan som fanns precis nedanför baren.







Som säkert alla vet så vann Sveriges damer matchen mot Canada. Det var så spännande på slutet och så roligt att de vann. Stämningen var hög, men alla var trötta och Alva och Alice hade inte mycket ork kvar.


Godnatt och tack för ännu en dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar