Translate

lördag 1 juni 2019

Sista campingdagen

Idag blev det ganska segt faktiskt, vädret var mulet och kallt även om det inte regnade. Vi var trötta och klockan blev lunch innan jag bestämde mig för att cykla, kanske in till Halmstad. Då var mitt batteri till cykeln helt urladdat av någon anledning, har aldrig hänt förut. Det går väl att cykla ändå undrar ni säkert och det går även om cykeln är ganska tung att cykla och 7 km in till Halmstad var mer än jag ens kunde tänka på. Kl 14 var det Femkamp och vi gick dit tillsammans med våra grannar här för att heja på.


Det var ett enormt stort tält som var uppbyggt för denna träffen.



Det var roliga tävlingar och många härliga stilar. Denna killen hade liksom en kängurustil. De bakom sparkar på en boll med strut på sig.


Den här var ny för mig, en strumpbyxa över huvudet med två tennisbollar i strumpfötterna också skulle de välta fyllda vattenflaskor.


Jag tror att de flesta var kompislag annars hade det varit rätt kul att vara med, lite sugen var jag.


Efter ett tag tog jag en promenad i omgivningen istället.




Vi hoppade över programmet ikväll, vi varken orkade eller hade lust. Vi grillade hamburgare till middag och åt i bilen.


En lugn TV-kväll och imorgon kör vi hem igen. Vi tackar för dessa dagar och för människor vi mött. Jag var en stund i en husbil idag och fick höra om hur de kört till Grekland förra sommaren. Ja ni hör, Grekland vore nog roligt.

2 kommentarer:

  1. Ja visst Grekland vore ju skoj, haha!! Älskar att ni inte ger upp trots att det var motigt förra långresan, hejaheja!!!❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag ger aldrig upp, finns inte i min värld, nya tag! Kram

      Radera