Translate

fredag 28 juni 2019

Tvätt och bad

Var kommer all tvätt ifrån? Jag menar, två personer, fast idag behövde jag tvätta allt inför den kommande husbilsturen, ja och lite till. Jag håller på fortfarande sent ikväll. Jag kom ändå iväg till badet en runda, det är helt underbart nu.


Denna fina är ny för i sommar.


Jag hade sällskap en stund av dessa fina tjejer.

Jag har haft en del syprojekt också idag, alltså uppdrag! En beställning också på två scraplayouter. Svårt att hinna med allt haha!


Barnbarnet Amanda kom och hämtade lite sytt, roligt när hon går hit själv. Hon diskuterade sin Iphone med Harald. Jag vet inte om de kom fram till något.

Ha en trevlig helg alla! Här i Höganäs är det sommarfest med en massa kul! 

3 kommentarer:

  1. Så skönt med närhet till badet! Och att dela den sköna stunden med fina vänner är ju toppen. Ska bli kul att läsa om kommande husbilstur, skulle du inte hinna klart med all tvätt går det ju att lösa på vägen som tur är.

    SvaraRadera
  2. När vilar du..du har alltid ett ben i luften för nästa steg..jag vet det är sån du är..men iallafall..Det är ju kul att läsa om och det är roligt med alla bilder..Jag önskar jag hade haft halva din energi, har jag gjort mycket en dag så vet jag att det tar 2 dagar tills jag orkar nåt övergripande igen..Det beror ju så klart på min RA som har ett skov just nu..och jag gläds åt det jag kan och sen får jag bara vara och gilla läget för övrigt....Ser nu fram emot nästa äventyr du och Harald skall ut på .Önskar en trevlig helg med matmarknad och allt...Kram Gunnel

    SvaraRadera
  3. Ännu en härlig Christel-dag! Ja du har en sån energi! Avundas dig även jag😍😘 Jättefin arrangemang i båten där💕 Kram

    SvaraRadera