Translate

onsdag 2 december 2015

En gladare dag

En kort promenad för att åtminstone få lite frisk luft även om det är regnigt och grått. Jag kände mig inte riktigt ok, men bestämde mig för att testa.Lite inspektion av stormens härjningar på badstranden.


Havet har tagit en del av sanddynorna.


Och denna stackaren hamnade nog fel.


Många villor har blivit av med takpannor.Och det jobbades en del.

Det blev lite bak idag, skönt att vara hemma och göra saker.


Vårt favoritmatbröd, receptet finns redan under Bakning.


Jag gjorde en ny sorts pepparkakor och dom var verkligen så goda. Så himla skönt att skippa allt kavlande och så enkelt att baka.Styrelsemöte med Fotoklubben hemma hos mig idag, det gick bra och var trevligt som vanligt. Nu har snart ett år gått för mig som kassör och min första balansräkning ska vara klar. Jag hoppas verkligen att jag lyckas få ihop det haha!


Jag skulle åkt direkt för att passa tvillingarna, men en del av familjen var sjuka så det blev ingenting. Istället kom dotter Mia inom en stund efter jobbet, alltid så kul att få en pratstund. Jag har jätteont i halsen ikväll så jag har fått en förklaring till mitt mående. Hoppas bara att jag inte blir sämre för vi ska ha kalas på söndag och fira Harald. Jag har en del att förbereda.
6 kommentarer:

 1. Här kommer man och vill öppna julkalendern så är den redan tagen:( Jag fick dock perfekt tröst i form av en lunchlåda med kålpudding, mums!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev väl bra, tack för besöket! Kram

   Radera
 2. Kära söta vad stormen har bråkat med er!! Det är bara att hänga med när naturen slår till liksom...Det där brödet ser för gott ut, synd att det inte går att sno åt sig en smakbit genom skärmen ;) Pepparkakorna verkar också goda och smart att skära istället.Ja hoppas hals ontet ger sig snabbt nu, vila!! Har du kikat in hos Lasting Memories? Annars gör det!! Säger bara grattis :) Du är så BRA!! Kram Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och nu är nästa storm på väg, nu får vi tillbaka för den fina hösten! Nej, jag hade inte sett det, tack för att du håller koll. Tack, jätteroligt så nu blir det min tur i januari. Kram

   Radera
  2. Grattis, mamma! Och tack Anna för att du berättar, annars får vi andra inget veta!

   Radera
  3. Vi får hjälpas åt Mia ;-)

   Radera