Translate

torsdag 10 december 2015

Julavslutning

Julavslutning i Fotoklubben ikväll och jag bakade Lussebullar och fixade med grejorna till glöggminglet.


Tidigare under dagen tog jag en kortare promenad kombinerat med julklappsjakt. 0 julklappar, men lite luft i det gråa blåsiga vädret fick jag.


Vårt gamla stationshus som numera är kommunala kontor är vackert tycker jag.


En stjärna i juletid.


Jag besökte bl a Bokhandeln.


Vår ordförande i Fotoklubben, Torsten gjorde en riktig kupp ikväll när han och vår nyaste medlem, nyanländ från Syrien gick lucia och stjärngosse.
Det var riktigt roligt och dråpligt på samma gång och så roligt att just Rasha gick lucia till musik från datorn. Hon har ju aldrig varit med om detta förut, hon anlände tidigt i höstas. Därefter var det dags för glöggen.Vi avslutade med en liten auktion på prylar, böcker och annat som blivit över. Vi önskade varandra en god jul innan var och en åkte till sig.


En layout idag till Scraphusets decembertävling. Det är en skiss att tolka med tillägg att lägga till 3 st stjärnor eller snöflingor.Jag använde vit CS med lite stämplad mist, papper från American Craft, en tag och några dekorationer Jag valde stjärnor som tillägg. Foto på barnbarnet Ellinor på en av de första promenaderna med dottern Evy.

2 kommentarer:

  1. Åh!! lussekatter!!!! GOTT!! Ja det var ett härligt lucia tåg :) Lucia firandet på dagis var också mysigt, dom är ju så söta och duktiga att sjunga dessutom. Efter var det julgröt och då var det full fart och lite kaos med alla barnen, haha!! Men en så fin LO!! Så snyggt med det grå-svarta och röda och en mysig bild på första promenaden <3 En så bra tolkning av skissen!! Och så stjärnorna... gillar stjärnor :) Ha en skön fredag!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag tröttnar aldrig på lussekatter! Kanske för att dom bara finns en period om året. Åh jag minns dessa luciakaos när barnen var små, men då blev det inte så många foton. Ellinor är sparsmakad när det gäller färger, men här vågade jag lite haha! Kram

      Radera