Translate

lördag 12 december 2015

Så var det lördag igen

Idag har solen visat sig, härligt men tyvärr lite väl frisk vind. Jag tog en promenad för att tänja ut mitt ben en aning. Jag är ju urkass på att hålla igång träningen, det är så jäkla tråkigt.


Sundstorgets fina gran, huset till vä är sonen Andreas.


Perfekt väder för kitesurfing idag.
När jag närmade mig hemmet såg jag vad Harald hade för sig, det har blivit mycket fönsterputsning senaste månaden.Hemma igen lekte Harald med sin nya leksak och jag tog mig an julkorten. Julkorten i år har inte blivit något utdraget pysslande utan nu gör jag alla på en gång i samma form, enkla med bara lite variation. 


Tidigare har jag gjort en layout som kommer idag. Det är till månadstävlingen hos CiliinPapers. Denna månaden är det en skiss.Så blev min tolkning, inte helt nöjd med den. Det där blå pappret som jag tyckte passade till min solklänning skulle jag inte tagit. Vit CS med akvarellfärg och bortsett från det blå pappret så är de från American Craft. Några genomskinliga knappar hittade jag som ser ut som vattendroppar. Fotot från en sån där härlig dag på klipporna som man kan ha i Fjällbacka skärgård med en kopp kaffe och en bra bok som man ibland somnar ifrån.

2 kommentarer:

  1. Så underbara bilder du bjuder på! Och jag som bara kände YES!när jag dåg din tolkning av skissen. Så luftig och skön, super snygg!! Vad är det med oss Christel, som bara (nästan) är missnöjd med det vi gör? Eller jag talar mest för mig själv... Jag måste rycka upp mig bara :-) Och du ska vara helnöjd med den här layouten tycker jag! Vi hörs :-) KRAM ♡

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, ja så är det Anna, självkritiska är vi, jag är totalt oförmögen att vara nöjd med mig själv, har alltid varit så. Synd att jag inte kan säga att det blir bättre med åren haha! Fast för mig är det lugnare sedan jag slutade jobba. Jag är aldrig tillräckligt bra och det hjälper inte mycket vad människor säger. Rycka upp oss var det.... haha. Och vad spelar det för roll om layouterna inte är perfekta? Det är ju ändå roligt och idag har jag haft roligt vid bordet. Kram

      Radera