Translate

torsdag 17 december 2015

Torsdag

Idag hjälpte jag dotter Mia med städning och lite annat så jag var i hennes och Jonas lägenhet mest hela dagen. När jag cyklade dit imorse var det fortfarande lite skymning.


Ikväll var jag på skolavslutning i kyrkan. Det var bara Wille idag av mina barnbarn. Det var så mysigt att vara i kyrkan och höra barnen sjunga julsånger. Alla är så duktiga nuförtiden.


Skolbarnen kom med facklor till kyrkan, stämning.
Fine Wille 

Jag har en layout idag, den är till Challenge YOUrself. Denna månaden är det med tema favoritfamiljefoto och man ska vara med själv. En skiss också att utgå ifrån.


Jag funderade länge, inga familjefoto med mig själv med, men kom plötsligt ihåg några gamla foto från 2008. Jag fick skriva ut dom själv och det blir aldrig så bra, men får duga. Vi hade varit ute och seglat i 8 månader och låg på Kanarieöarna då jag hade akut hemlängtan. Jag flög hem för en vecka och fick träffa familjen som jag längtade så efter. Det var då dessa foton togs.


Jag vände på skissen ett varv och bestämde mig för att det behövdes färg för att kompensera det mörka fotot i svarvitt. Pappren är från Studio Callico. Stjärnor, washitejp, en flair som jag aldrig trodde skulle komma till användning. Passade liksom bra med det spanska Hola när jag kom hem den gången. 

10 kommentarer:

 1. Mysigt med avslutning i kyrkan, stämningsfullt!! Den layouten är helt enkelt superb!! Det bakgrunds pappret är så läckert och ett så mysigt foto på er <3 Du har än en gång löst en svår , enligt mig, skiss med bravur :) NUU! har jag förresten just postat inlägget med min tolkning av din skiss :) KRAM Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Ja, jag känner sån tacksamhet över allt när jag får vara med om detta. Din tolkning är så härlig som jag skrev, om någon läser här och är scrapintresserad så gå in och kolla! Kram

   Radera
 2. This is absolutely beautiful, Christel! I love your family photo so much and your take on the sketch is fabulous! Thank you for joining us at Challenge YOUrself this month!

  SvaraRadera
 3. Really nice layout, I love that you included the small photo as well.

  SvaraRadera
 4. Love the layout!! the smiles on everyone's faces are priceless. Your paper and embellishment selections are PERFECT! What a great take on the sketch!! Thanks for playing along with us at Challenge YOUself!

  SvaraRadera
 5. so fun! love that you used a black and white picture and the little one inn the corner :) kate (CY)

  SvaraRadera
 6. JÄttesnygg tolkning av skissen Christel! Vilket härligt kort! Stjärnorna är verkligen pricken över i. Tack för att du är med och tolkar skissen hos oss på Challenge YOUrself! kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Beautiful layout, I love he colours and the addition of the little photo down in the corner. Thanks for joining in with us over at Challenge YOUrself

  SvaraRadera
 8. This is great! Love how you turned the sketch to make it your own. Such a nice flow. Thanks for joining in with us at Challenge YOUrself

  SvaraRadera