Translate

söndag 20 december 2015

Glöggmingel

Snälla besök imorse tog oss nästan på sängen. Haralds moster Ami kom med en god julönskan och ett fat med hembakta kakor efter recept som hans mormor brukade baka.


Min kusin Gun kom med en fin amaryllis till oss, så snällt. En pratstund blev det också.Gun fick det lilla adventskalenderpaketet.

Jag kände ett starkt behov av en promenad i det varma vädret, jag blir stelare i knäet när jag inte går har jag märkt. Idag blev det en kombinerad cykeltur och promenad.


Jag cyklade ut till Strandbaden och gick längs med havet mot Nyhamnsläge. Nu kommer den där längtan efter att vara ute på havet och jag fylls av osäkerhet över vårt beslut att försöka sälja båten.


Dom här stod länge och tvekade, men till slut klev dom ändå ner i vattnet.
Jag gjorde ytterligare en trekantsask att ha med oss till goda vänner på glöggmingel. Dom är musiker och då passade ju detta papper.Vi tog bussen in till Helsingborg och fick en promenad till hem till Michel och Karin.Jag har för mig att denna butiken vann någon tävling om bästa julskyltningen. Visst är den häftig!


Michel förklarar vad allt det goda är på bordet. Massor av gott att äta och dricka.


Många trevliga människor och härliga samtal.Tack för en trevlig em/kväll och vi hade turen att få skjuts tillbaka hem till Höganäs.

6 kommentarer:

 1. Segling ... Iskallt, vindar på fel håll, motor som havererar och inbåsta i hamnar ... Inget att längta efter🙄

  SvaraRadera
 2. Håller med dig jag Marie!!! Husbil!!!! ;-) Men självklart förstår jag att det känns så. Drt är ju en stor del av ER♡ Jag är bara lite ego och hoppas på en lång Norrlands tur med husbilen så vi kan träffas!!! Tänk att vi har samma temperatur här som ni har! Undrar om det blir någon vinter... Mys kväll igen , underbart! Tack igen för att jag fick följa med lite :-)IDAG! ska vi åka och handla julklappar, sent ute?! JAAA! Ha en bra dag kära vän! Kram Anna :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, det lockar ju också, men på ett annat sätt och husbilsåkande är ju något helt annat, då målet är mer värt än färden (tror jag). Du är cool du som kan vänta med julhandeln utan panik, men det är konstigt, det där med tiden förändras med åren. Nu blir jag full av skratt, mitt huvud hänger inte med kroppen haha! Kram

   Radera
 3. Åhhh!! En sån där ask igen.... Måste testa :-) Dina blir så fina!! Kram IGEN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det blir liksom enkelt att bara göra sådant som jag gjort förut, fast ändå blir dom ju olika beroende på mottagaren.

   Radera