Translate

onsdag 15 augusti 2018

Ängelholm

Maken Harald hade tid för en ögonoperation idag på Alerts i Ängelholm. Grå starr så inget konstigare än så, den allra vanligaste operationen som utförs i stort sett på löpande band. Jag körde honom in eftersom han inte kunde köra hem efter operationen. Under tiden tog jag en promenad i Ängelholm, det är en fin stad med en trevlig shoppinggatan.


Först träffade jag en bekanting här, Agneta, jättelängesedan jag träffade henne, men vi är vänner på Facebook och då hänger man liksom ändå med allt som händer. Här jobbar hon en dag i veckan, det är en familjemedlem som äger denna butiken. Det är fina kläder där.


Ut och in i butiker idag igen. Idag kom jag så långt att jag provade, men det blev inget av det. Jag får nog köra med de "gamla trasorna" på höstens kalas.



Tillbaka hit för att möta upp Harald och jag fick vänta, det tog mycket längre tid än som sagt. När han kom ut berättade han varför. Den där rutinoperationen gick inte som det skulle, läkaren råkade rispa sönder säcken där linsen i ögat ligger och sedan blev det problem. Det hade gjort ont och gör fortfarande ont, han har fått antibiotika och trycksänkande medicin. Nu måste han tillbaka imorgon och då skulle läkaren förklara mer vad som hände. Jag måste köra honom eftersom han inte kan köra bil. Jag skulle droppa hans öga nu ikväll, det måste man alltid göra efter en starroperation och det såg inte bra ut.


Det är synd om honom!

4 kommentarer:

  1. Oj det låter inte bra..hoppas på bättring..kram till Harald och dig förstås:) Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, nej snopet på något sätt, det där som alla gör utan problem! Men det går framåt, kram

      Radera
  2. Men!!! Nej!! Hoppas det läker bra och snabbt nu ändå. Vilken otur❤️ Stackarn!! Hälsa och krya!! KRAAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, läkaren frågade om han ville byta doktor, men misstag kan väl alla göra, otur kan man verkligen säga. Kram

      Radera