Translate

fredag 31 augusti 2018

Fredag

Imorse lärde jag mig en ny sak, att alltid kolla på Friskis & Svettis webbsida så att passet du tänker gå på verkligen är. Jag fick en förkortad frukost och cyklade iväg för ett gympapass kl 9. Inställt p g a sjukdom! Luften liksom bara pyser ut ur en! Jag fick ta en promenad istället efter ytterligare en kopp kaffe.


Harald höll till i husbilen och irritationen var stark. Han får inte solcellsregulatorn att fungera. Sedan kom han hem och sa att han inte ser alls med sitt högeröga idag. Vi ska köra till Göteborg imorgon, ja, jag får väl köra.


Sommarplanteringarna håller fortfarande fint.





Det får nog bli sista promenaddagen med sandaler för detta året.


Jag hade tagit med mig en burk för att plocka björnbär, men det var helt utplockat.



Tittut säger solrosen!

Istället för björnbär plockade jag päron och kokte en burk saffranspäron. Jag tror dock att päronen inte var riktigt mogna.



Till middag idag gjorde jag äggakaka till mig medan Harald fick potatis och löksås. Jag älskar äggakaka! Jag gör halv sats och tyvärr blir det inte riktigt lika bra, skall vara lite tjockare.


4 kommentarer:

  1. Trist att ditt gympapass var inställt, tur att du är duktig och tar en promenad istället. Nej! Vad eländigt att han inte ser alls😩 Hoppas hoppas det var tillfälligt. Hur länge blir ni i Göteborg ? Ska du gå på kursen på CiLi nästa helg? Jag ska dit då!!! Tänk om vi har sån tur?? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tänk om, men vi behövde köra hem, har en del annat bokat. Så synd, men jag antar ändå att du kommer att få fullt upp! Kram

      Radera
  2. Ingen bra dag idag? Så kan det vara..inte alltid så enkelt, men fina bilder delar du alltid med dig av..Kram Gunnel

    SvaraRadera