Translate

måndag 27 augusti 2018

En dag hos Bengt i Örkelljunga

Imorse lämnade vi bilen redan kl 8 som var bestämt. Sedan var det bara att vänta hela dagen, men det gick ändå förvånansvärt fort. Vi träffade ett annat husbilspar som också lämnat in sin bil så det blev mycket prat varvat med att kolla nya husbilar och kolla gamla bilar som de har som en utställning.


De har ett trevligt rum för kunderna och gratis kaffe under dagen.


Vi är rätt nöjda med Boris iallafall, hittade ingen bättre.


Vi gick för att köpa någon lunch, jag en baguette och Harald en hamburgare. Jag mår skitdåligt ikväll efter denna, tålde den inte.








Min favorit.


Hur gick det då för Boris? Jo det gick väl bra, men vi måste byta bodelsdörren så allt fortsätter. Laddningen från solcellen som vi inte tror fungerar kunde de inte kolla eftersom det inte var sol. Fuktmätningen gick bra och vi fick rabatt på den pga allt krångel vi haft. Nu sa dom att vi hade rätt till körersättning vid garantifel, ingen har sagt det innan.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du mår bättre i dag❤️ Varför måste dörren bytas? Nu har jag missat nåt... Fina gamla bilar. Skönt ändå att ni känner er nöjd med Boris. Kram på er!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du, det hade vi också missat, men förra gången upptäckte dom att det var liksom vågor i karossen bakom dörren när den är öppen och nu upptäckte dom att dörren har svällt. Vi har tyckt att den inte riktigt går att stänga, men trott att det skulle vara så. Harald är på dåligt humör haha! Kram

      Radera