Translate

torsdag 9 augusti 2018

Torsdag

Nu börjar det kännas så bra att vara hemma, kan det vara så att ju äldre jag blir desto bättre känns det med de vanliga rutinerna? Imorse cyklade jag hem till sonen Joel och fick en hel påse nyplockade tomater och en pratstund med Ebba.


En liten stund in till barnbarnet Anna också för att se Melina som växer, det har hänt mycket på de fem veckor vi varit borta.


Hon är en riktig liten goding.



En kelen katt tog mitt knä i besittning.


Haralds kusin Anki med make Dan hade kommit till Höganäs och står med sin husbil i hamnen. En trevlig pratstund där och även moster Ami kom dit.



Ami och jag badade och sedan bjöd hon på glass, tack för det!



Min dykstil haha, jag har trott att det ser bättre ut, men det är kul ändå.


Anki och Dag kom hem till oss och jag gjorde en Caipirinha, den brasilianska drinken, det var så längesedan. Den hör liksom till ett varmt klimat. Anki och Dag hade bröllopsdag och vi gick till Bryggan tillsammans för att äta. De bjöd oss, tusen tack för det!


Vi tog alla olika förrätter, jättegott! Sedan åt Anki och Dag deras Havsaborre, jag Fisksoppa och Harald Flapstek. Det var så trevligt och en helt underbart varm kväll.





En härlig utsikt och mycket folk ute.

2 kommentarer:

  1. Oh! Vad mycket härligt pö en och samma dag! Bäbismys och goda vänner och dessutom god mat! Underbart! Och ja, hemma är bäst!! Kram

    SvaraRadera