Translate

fredag 24 augusti 2018

Barnpassning

Idag hade jag barnbarnsbarnet Alice här mellan halv elva och tre, det gick så bra och var roligt. De delar lite på tvillingarna nu så de får göra lite olika bara en av dem. Mamma Hanna körde till deras familjs sommarhus i Haverdal med Alva och Edith medan Jonathan jobbade under dagen.


Vi spelade spel, Lusen, Fia och Uno, det går bra så länge Alice vinner haha!


Harald fick träda in medan jag gjorde middag och fick ett riktigt gympapass, han såg nog inte bollen haha! Till middag blev det Fiskpinnar och potatismos, Harald korv.


Efter middagen hade vi en scrap och pysselstund. Alice blev väldigt nöjd med sina layouter i A4-format.


Sedan ville hon lägga pussel, men jag hade bara för små barn så vi gick till Loppan och köpte.


Hon skall hela tiden åka hissen själv och det är sådan fart på henne, Alice kavat är namnet.


Två pussel hittade vi, ett med 200 bitar och ett med 1000 och det får vi nog vänta lite med.


Så här långt kom vi innan Alice skulle gå till Kullagymnasiet och var med på pappa Jonathans sista mattelektion. Då började det precis ösregna, men hon trampade på med samma fart och jag försökte hänga med med paraplyet. "Det viktigaste är att vi inte halkar" sa hon och det fick höll jag ju med om.


Ja så mycket mer orkade inte jag denna dag. Jo, jag lade färdigt pusslet, vad roligt det är, går ju inte och sluta förrän det är klart.

2 kommentarer:

  1. Men så gott att rå om en i taget och för dom också att på rå om er på egen hand ibland❤️ Och vad ni hann med mycket!! Förstår att du är lite trött, haha!! Duktiga du som la färdigt pusslet!! 🙌🏻 Ha en skön lördag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vad härligt det är, koncentrera sig på en i taget och slippa försöka skapa fred när det hettar till mellan dom. Jag var så nöjd med dagen! Kram

      Radera