Translate

onsdag 3 oktober 2018

Aleris igen

Vi fick köra in till Ängelholm och Aleris igen för att kolla Haralds öga. Han tycker att han ser mycket bättre nu när smärtan lagt sig så vi är hoppfulla. Innan dess tvingade jag mig ut på en kort promenad.


Det är fortfarande ganska grönt även om färgerna börjar skifta.




Jag gick in om till det nya Bo Klokområdet som håller på att växa upp. Dit skall Haralds syster Inger med make Peter flytta i början av december. Spännande.



Här ligger ett annat nybyggt område, det är fint tycker jag med de olika färgerna på husen.




Jag gick in till Jysk och hittade ramar till mitt nya projekt för 25 kr/styck, fynd. Där var det redan jul!




Hos Marias Blomster blev det en ny höstkrans till vår entré.


Det tog tid på Alerts idag, två läkare tittar och båda var nöjda med resultatet än så länge. Linsen sitter på plats och det är bara något lite plaque som ev kan tas bort med laser senare. Hornhinnan är svullen, men det är normalt efter en sådan operation och när den svullnaden lägger sig kommer han att se ännu bättre. Vi hoppas nu på att det ska bli bra. Nu droppar vi 3 ggr/dag i 3 veckor! Tillbaka redan nästa vecka för koll.


Ikväll var det Quiz, jag hade inte skrivit upp det och plötsligt blev det en överraskning för mig, herregud, jag är verkligen splittrad känns det som. Vi samlades hemma hos vännen Ame först och hann med att prata lite.



Eivor, Ame, Ingrid och jag, teamet som har minnesproblem haha!


Det var god mat idag, Quoc au vin, mat som jag gillar.


Quizen gick inte så bra, vi kom nog bland de sista, men vad gör det, en trevlig kväll iallafall.

2 kommentarer:

  1. En toppendag kan man väl sammanfatta det hela med! Vad skönt att det äntligen vänt åt rätt håll med ögat! Glädje! Och trevligt med god mat och goda vänner. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja vi hoppas att det äntligen ska bli bra och att det går bättre med nästa öga. Kram

      Radera