Translate

fredag 19 oktober 2018

Malmö

Imorse sov jag för länge, vaknade och for upp, 08.36 och efter ett tag insåg jag att jag missat Friskispasset 09.00. Så surt, hädanefter skall jag sätta klockan på fredagmorgnarna. Så fick jag för mig att åka till Malmö, jag har tänkt på det ett tag men inte planerat in det. Ett sms till barnbarnet Ellinor för att fråga om hon jobbade, det gjorde hon till kl 13! På med kläderna snabbt och ner till bussen. Resan ner gick bra sedan skulle jag hitta till Ellinors jobb och det gick sämre. Jag glömde knappa in på Google Maps att jag var gående så det blev en rejäl omväg. Det gjorde ingenting, jag fick se ett vackert område som jag inte sett förut.






Så hittade jag till Ellinors arbete och då hade min telefon laddat ur.



Så roligt att träffa henne. Hon slutade strax och skulle hem och hämta dotter Evy på förskolan, men vi bestämde att träffas senare över en fika.


Under tiden flanerade jag omkring, besökte Gudrun Sjödenbutiken som jag tänkt så nu är jag botad från det. Jag var inne och kollade i många designbutiker och jag njuter. Jag fick lämna in min telefon hos Kjell och Company som så snällt laddade min telefon och sedan köpte jag en Powerbank så jag ska inte råka ut för det fler gånger.










Jag mötte Ellinor och Evy på ett av Ellinor utvalt fikaställe Eida.


Ett jättefint ställe att fika på!


Evys goseMona var med.





Jag blev bjuden på fikan, goda varma mackor och kaffe, tack! Jag var dödshungrig vid det laget efter bara en snabb frukost hemma.



Så roligt att träffa Evy också, det är inte så ofta. Vi tog sedan sällskap en bit på vägen och var inne i några butiker tillsammans.




På Granit finns det en rithörna för barnen.






Här skiljdes vi åt och när jag gått runt hörnet mot Centralstationen kom min svägerska Helén ut från en restaurang där hon var på AW. Vilket sammanträffande, ett snabbt roligt möte. Jag gjorde resan hem och det gick snabbt och bra åt det hållet också. Jag vet inte varför alla klagar på kollektivtrafiken? (jag skojar, en kan ha tur!)
Det var skönt att komma hem och däcka i TVsoffan.

4 kommentarer:

  1. Först försova sig och sedan hinna med allt detta trevliga på en dag, ja det kan nog bara vara du som kan det. Ha en fortsatt trevlig helg och tack för allt du delar med dig. Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ulla, ja jag behövde hitta på något efter den fadäsen haha! Kram

      Radera
  2. Det blev ju en toppendag trots försovning eller kanske tack vare att du försov dig! Härligt!! Och så fina bilder!! KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja en toppendag på många sätt! Kram

      Radera