Translate

torsdag 25 oktober 2018

Höst

Nu har hösten kommit på riktigt! Hårda vindar och ostadigt väder. Det lockar inte till långa promenader precis, men jag måste ju röra på mig lite grann iallafall. I köket har vi en tavla med vad som är planerat i veckan, jag skriver om den varje söndag och är nästan ett måste för att hålla kolla på allt. Särskilt för Harald eftersom han alltid påstår att jag inte sagt något haha!


Haralds kommentar imorse, "wow, har du en vit dag idag?"
Ja en vit dag, riktigt skönt fast den var inte riktigt vit eftersom jag inte skrivit in att jag skulle stryka till svärsonen. 
Jag har bestämt mig för att äntligen bli mer aktiv på Instagram, det är ju roligt med att kunna # olika saker och följa framförallt scrapbookingen och få inspiration. Förut har jag inte vetat riktigt hur jag skulle lösa att jag ju inte fotograferar med min Iphone och inte kan överföra foton direkt. Nu skickar jag fotot med e-post till mig själv och kan spara fotot i telefonen. Jag behövde en liten lektion och när jag kom ut på en promenad gick jag hem till barnbarnet Anna så hjälpte hon mig lite.


Först trodde jag att trottoaren var avstängd för risken med det stora trädet i Widdings gamla villa, det ser inte friskt ut. När jag sedan gick tillbaka så grävdes det i marken så det var inte så.


Det är maffigt att komma gåendes och se havets stora vågor välla in liksom ovanför pirarmen.




Efter att ha kollat in vindarna runt hamnen gick jag hem till Anna och fick hjälp med Instagram och samtidigt träffa denna lilla tös, Melina.



Hon är inte svårflörtad, en riktig goding.


Vidare hem till dotter Mia och strök tvätten, inte lika stor hög denna gången.


Det var min tur att göra middag kände jag och det blev Färsbiffar med lök, potatis och sås. Det lite ovanliga var att jag gjorde Chilibiffar, det blev gott, men egentligen passade det nog inte ihop med löken.

6 kommentarer:

  1. Vilken charmtroll Melina är! Jag gillar verkligen Instagram, är den sociala kanal jag använder mest. FB är jag knappt på alls. Sen är jag ju aktiv med bloggen iofs :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, jag får se vad jag tycker, det blir nog mest scrapbooking där. Du har ju en så trevlig blogg! Trevlig helg nu där i Spanien!

      Radera
  2. Ha ha ha, kan säga att igenkänningsfaktor är stor när Harald säger "det har du inte sagt något om" Kanske man ska spela in på telefonen när man säger det?😂😂😂

    SvaraRadera
  3. Haha!!! Ja inte kan du ha en helvit dag inte!! Härligt att du kör på med Instagram nu! Det gillar jag😍😘 Och mys med lilla fina Melina och fina mamma Anna!! Glädje! Och så god mat på det👍🏻😘 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, nej det känns lite "tomt", men det ordnar sig alltid haha! Kram

      Radera