Translate

tisdag 2 oktober 2018

Aleris

Tidigt imorse gick bilen till Alerts i Ängelholm för Haralds ögonoperation. Den misslyckade operationen skulle rättas till.


Han fick droppas tre ggr denna gång och sedan tog det tid, jag blev oroligare och oroligare och folket i väntrummet som väntade på sin tur undrade vad som hände. Det är väl din man som är inne? undrade de, jodå det är det, men jag ville inte säga att det var en omoperation.


Det gick inte som läkaren hoppats idag heller, han fick bort plaquen, men sedan visade det sig att den nya linsen hade vikit sig och flyttas sig så han fick sätta in ytterligare en lins. Så tråkigt alltihop. Harald var trött och hade ont så han sov hela eftermiddagen. Ögat ser verkligen inte bra ut, men han tycker att han kan se lite bättre. Vi måste åka in imorgon igen så läkaren får titta och förklara. Blir det inte bra denna gången heller så måste han opereras under narkos i Lund och då går de in bakvägen. 


Harald hade gjort en Kålpudding igår, dotter Mia hade önskat så hon kom på lunchen och åt. En liten pratstund, men inte så lång. 
Jag orkade inte heller mycket mer idag, somnade en stund jag med haha!

3 kommentarer:

  1. Hoppas Harald mår bättre idag. Kålpuddingen var suveränt god, precis som vanligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack han mår bättre, har sovit jättemycket, men ser fortfarande inte bra även om det är bättre än de senaste veckorna! Kram

      Radera
  2. Alltså vilken tradig följetång😢 Hoppas verkligen att det hela tar en vändning till det bättre nu ändå snart. Kålpuddingen var ju en succé ändå iaf! Tänker på er och särskilt Harald !! Kram

    SvaraRadera