Translate

måndag 8 oktober 2018

Måndag

Imorse kom jag plötsligt på hur bra vi har det, vi ska inte upp tidigt och iväg på jobbet och kan sitta med frukosten hur länge som helst. Jag sa det till och med till Harald. Då blev det precis som att vi satte oss ännu mera till ro och när det ringde på dörren halv elva hade jag fortfarande morgonrocken på och var inne på tredje kaffemuggen. Haralds syster Inger stirrade på mig och undrade om jag var sjuk haha! Hon kom in för en pratstund och det var så trevligt. Så småningom gick jag iallafall ut på en promenad.

Jag gick på stranden och upptäckte de märkligaste maneter, inte sådana som brukar finnas. Så det blev fotografering av maneter idag.


Vissa ser ut som hjärnor. Dessa är lite äckliga.



Det var dessutom många som var olika invändigt och till former.





Vissa är vackra.



Båtarna börjar komma upp på land.


Jag gick in till Maria Grant butiken och kollade in allt nytt som kommit in. Jag har presentkort att använda och föll för två klänningar, en har jag lagt undan, men kan inte riktigt bestämma mig. Den är mönstrad med kaniner haha! Egentligen är jag inte någon klänning/kjol människa, måste bestämma mig till imorgon.


Ett sms kom från barnbarnet Ebba som undrade om hon kunde titta upp. Vad glad jag blev! Så roligt att prata med henne en stund. Tack!

2 kommentarer:

  1. Underbart att ni är kloka och tar vara på er tid!! Unna er mer av det❤️ Oj vilka häftiga bilder sv maneterna!! Du är så fin i klänning, köööp!! Myyys med finbesök❤️ Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag såg att du lydde mitt råd😍😘 Så fin klänning!!!😍😍😍

      Radera