Translate

lördag 8 juni 2019

Fredag

Vad det är svårt att hänga med i dagarna, jag får tänka efter ordentligt varje gång, det är jag säkert inte ensam om. Det är rätt skönt när alla helgdagar är över, det kan ju jag tycka som pensionär. Igår försvann dagen snabbt. Jag sov verkligen ut och när jag äntligen klarat av morgonsittningen hade jag ett beställt kort som måste göras. När det var klart började jag med bakning och matlagning inför kvällen. Mia kom för att lämna lite saker och jag försökte prata samtidigt som jag skulle hålla koll på vad jag gjorde haha!


Vännen Margareta kom på besök för att hämta sitt kort och vi tog en fika med pratstund. På eftermiddagen träffade jag dotter Mia med vännen Marie nere vid badet. Vädret har blivit betydligt kallare igen, men vi skulle bada och det gjorde vi. Vattentemperaturen hade sjunkit igen till 16,4 grader.


Här satt dessa två underbara och väntade på mig. Jag är så glad för att de faktiskt tycker det är roligt att umgås med mig, det är ju några år som skiljer.


Här for jag i vattnet.



Vi ska klaga hos kommunen, detta är ju diskriminerande haha!


Vi gick hem till mig och hade balkongsittning med Cava medan vi väntade på barnbarnet Anna.


Här är det allvarligt snack, Maries dotter Wilma satt med en stund.


Vi skulle ha bara lite mat och jag hade gjort en Ostpaj med karamelliserad rödlök, den har jag gjort förut och den är god.


Som en liten efterrätt gjorde jag en Chokladkaka med chokladkräm och bär, jag hade även vispgrädde till. Jättegod med mycket chokladsmak.


Vilken rolig kväll vi hade, så mycket skratt och lite allvar. Haralds kommentar nu på morgon, "vad ni skrattade", jo det gjorde vi. Jag lärde mig en massa nytt, en del är inte publicerbart. K-märkta Höganäsare, den är bra haha! Ja jösses vilken kväll, de gick vid midnatt, jag diskade och fick sedan sitta kvar uppe till halv två för att lugna ner mig. Tusen tack till er!

4 kommentarer:

  1. Alltså jag skrattade så jag hade ont i magen! Underbar kväll❤️

    SvaraRadera
  2. Så klart dom vill vara med DIG❤️ Jag sitter här och avundas dom och er och samtidigt glädjer jag mig för er skull!! Underbart!!! KRAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är ju så glad för det och gör så gott jag kan med att hänga med, kram

      Radera