Translate

tisdag 4 juni 2019

Nya barnbarnsbarnet

Lille Bobby fick jag besöka idag, men först lite annat. Sonen Andreas kom för att hämta marängerna jag bakade igår och tog sig tid med en kopp kaffe och en pratstund, roligt.


Jag hade en del ärenden att göra, bl a hämtade jag en utflyktsstol som jag beställt på nätet.



Vi fick ihop den till slut, bara att lära sig, det är inte svårt, bara att packa ihop sedan så blir den en tunnelpåse att bära med sig. Så bra att ha med sig ut och ner till stranden, jag har beställt den från Smartasaker.


Jag var bara tvungen att hinna cykla ner och bada, det är så varmt, men lite skyigt på himlen. Det är 15 grader i vattnet. Så skönt bad och efter att ha simmat en kort runda åkte jag för första gången i år i rutschbanan.


Jag cyklade sedan hem till barnbarnet Rasmus och Carro för att titta på lille Bobby, mitt senaste barnbarnsbarn.


Han är så fin och det är så underbart att få sitta och hålla en bebis igen. Vi får ju små bebisar i familjen med jämna mellanrum så det blir aldrig ovant. Åh vad jag blir glad över alla dessa barn och denna senaste så liten och fin, han väger nu strax över 3 kg, lite drygt en vecka gammal. 


Kaffe och pratstund med Rasmus och Carro, trevligt. Tack för att jag fick komma.





Tillbaka hemma gjorde Harald middagen, Fläskfilé med pesto och parmesan, jättegott tyckte jag, Harald var själv lite skeptisk.

Jag skulle till Fotoklubben på Våravslutning och hade glömt att det skulle bli mat där haha! Höganäs Fotoklubb fyller 70 år i år och vi var på Kakboden där det en gång i tiden var en Fotoaffär. På övervåningen där bildades klubben för 70 år sedan så det passade bra.


Thore, vår ordförande prickar av oss.


Lite mingelbilder, vi var 30 personer här, bra uppslutning och så trevligt.






Thore hälsar välkomna!



Vi fick rejäla landgångar, jag hade ätit mer än hälften när jag kom ihåg att fota.


Bente berättade hur det varit i klubben under åren, hon är en av de äldsta medlemmarna. Det var så roligt att höra.


Vi avslutade med en kopp kaffe och en Finsk pinne. Tack för några trevliga timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar