Translate

tisdag 2 augusti 2016

Åmål

Vi åkte vidare till Baldersnäs som bara låg några km bort. Vi promenerade, tittade in i deras hantverksbutiker och njöt av den vackra miljön.


Vi fortsatte på små smala vägar där vi kände oss något oroliga för vad som skulle hända om vi fick möte av andra husbilar som kommit på samma galna idé som vi. Vi mötte inte en enda bil överhuvudtaget  på ca en mils väg.Åmål var målet denna dag, varför vet jag inte, det vara bara sådär, att den staden kan nog vara fin och ingen ska kunna anklaga oss för att vi inte kan lämna kusten haha! Det var också lite hemväg för Annki och Dag som bor i Örebro. En fin ställplats vid den lilla hamnen vid Vänern där det fanns gott om plats. Vi tog en promenad i stan och tittade på de fina gamla trähusen också åt vi lunch (som blev middag) på ett gatukök och alla var nöjda. Här står husbilarna på en liten landtunga.


Min Åmålsmacka, jag orkade nästan inte äta upp den.


En riktigt bra skylt!

Vinden är fortfarande lite väl jobbig även såhär inne i landet och det är inte skönt att sitta ute. Vi har det bra inne i Bosse så det går ingen nöd på oss. På kvällen hade vi trevlig samvaro hos Annki och Dag med mycket prat om det mesta i livet. Imorgon kör vi skilda vägar och det har varit så roligt att lära känna varandra.


Vid midnatt hoppade Bonus upp i sängarna och tittade anklagande på oss. Bäst att gå hem haha!


9 kommentarer:

 1. Vilken fin slottsliknande miljö med vackra blommor ni hittade . Och ni är så duktiga som letar er nya marker att upptäcka 😃 Heja!!! Så roligt också att ni fick umgås och lära känna ert sällskap ännu mer!! Det är sånt som är värdefullt i livet. Ha det fortsatt gott min vän!! Kram Anna 💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja vi hoppas ju mer nytt när vi kommer iväg på nästa runda! Kram

   Radera
 2. Det verkar inte gå någon nöd på er ☺ om ni har vägarna förbi oss så är ni hjärtligt välkomna! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det hade varit så roligt, men denna gången kör vi inte österut. Hur länge är ni kvar i Sverige?

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Alltså...fattar inte varför min kommentar publiceras två gånger.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland händer bara saker, strunt i det, jag tar bort! Kram

   Radera