Translate

onsdag 10 augusti 2016

Sommar eller?

Fy vilket väder vi har, blåsigt, regnigt och kallt, jag tror inte det kan bli sämre än så här. Inget att deppa över förstås, då är det tråkigare att jag har tappat lusten att fotografera. Igår gick jag en promenad och kom hem igen utan att ha tagit ett enda foto. Allt känns bara som repriser, hittar inget roligt att fota, men det kommer nog tillbaka. Vi fick iallafall ett kärt besök av barnbarnen Amanda och Ebba och jag fick snabbt vispa ihop smet till pannkakor, jag blir så glad när dom kommer sådär på eget initiativ.Dotter Mia kom och visade upp sin nya bil. Vid 52 års ålder har hon skaffat sig en egen leasingbil, en splitterny Renaut Clio, det är hennes första bil om man inte räknar med en risig sak en väldigt kort period för många år sedan. Då kan man väl säga att det var på tiden.

Idag skärpte jag till mig på min promenad och tog några foto iallafall.


En helt öde badplats idag.


Det ser ju fint ut men då hör ni inte larmet i alla master, jösses vilken ljudnivå. Jag gick ut och tittade till vår båt, blev nästan lite orolig, men hon såg så fint och väntade.


Ingen vill vara på havet nu.Sommaren är slut känns det som.


Jag gick inom till sonen som håller på med sitt tillbygge till huset. 


Hilda och Nisse kommer ut och hälsar.


Vi åkte iväg för att handla lite saker till Bosse. Vi skulle bl a ha ett litet hopfällbart bord och då fick vi erfara att allt sådant var bortplockat från butikerna, sommaren är slut, jag sa ju det.


Det fick bli lunch på IKEA och jag provade deras kycklingbullar, var sådär, jag tyckte inte om konsistensen. Det var så mycket folk där idag och vi fick stå i den längsta kön jag varit med om för att få lite mat.Hem till syster Inger och Peter för att plocka plommon. Då hade vi turen att bli bjudna på fika med en nybakad plommonkaka, så gott! 


Jag klättrade upp i trädet medan Inger höll.Så himla gott, tack!

9 kommentarer:

 1. Du klättrade upp i trädet ... ja, så klart😱 Kan du inte fota alla fina konstverk vi
  har runt om i kommunen? Finns så många och man tänker oftast inte på dem. Ja, om min fina bil heter Doris🚕

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommentaren nedan skulle vara svar till dig!

   Radera
 2. Haha, ja än går det. Ja men det gjorde jag ju för flera år sedan, ett konstverk varje dag och jag tror att jag fotade alla, kan jag ju inte göra igen. Sedan fotade jag fina butiker, men då blev butiksägarna oroliga. Har du någon annan idé? Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att se dig klättra i träd. Jag kollade i min dagbok och såg att det var ett år sedan du opererade knäet.
  Du får börja fota insekter och småsaker. Där finns det nog mycket att upptäcka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det dök upp som ett minne på Facebook idag, har tänkte på det lite i sommar, att jag inte kunde gå då. Allt går över! Det var en bra idé, jag får använda mitt makro mer och fokusera på det. Kram

   Radera
 4. Ja och nu när det blir höst finns det ju mycket som är fint att fota, förändringar finns ju i naturen hela tiden, motiven kan ju ändras på en sekund. Inspirationen kommer nog strax igen..du har väl bara blivit trött att åka runt med Bosse....:) :)
  Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så är det nog, haha! Ibland känns det som luften går ur mig, men som du vet, det går över igen. Kram

   Radera
 5. Alltid lika underbart att hälsa på här!! Glada härliga och goda bilder här och var! Grattis Mia till lilla Doris, jättefin!! Ja du vad ska du fota om du vill ha nya uppslag? Jag tycker aldrig att du fotar tråkiga repriser, alltid kul att se. Själv fotar jag ju mest våra småttingar :) Nu ska jag hoppa till ditt senaste inlägg :) Kram Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja jag är kanske bara trött på det.... Jag blir lätt det och då måste jag ha nya utmaningar. Men, jag har fått några bra tips så jag får se vad det blir framöver. Först ska vi ut med Bosse igen. Kram

   Radera