Translate

onsdag 3 augusti 2016

Gullmarsfjorden

Igår körde vi söder- och västerut igen och hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen. Harald tyckte vi skulle köra av mot Skredsvik nere vid änden av Gullmarsfjorden där han låg en del när han låg i lumpen. 


Äntligen ner mot kusten igen.

Just där kunde vi inte stanna, är nog fortfarande militärområde så vi fortsatte en bit till och stannade på en parkeringsficka vid ett naturreservat. Såg ju bra ut tyckte vi och jag lagade middag, Pytt i Panna på rester vi hade. Vi gick ut för att promenera, men det var privat väg mot ett säteri Gullmarsgården så vi gick längs en liten hamn där det tog ett abrupt slut med trasiga bryggor. Jag försökte klättra upp mot en topp som var väldigt brant, kom upp, men inte ner utan fick kasa på rumpan och där försvann de byxorna från mitt skrala sortiment. 


Det är vackert där inne i fjordlandskapet.


Dagens ord.......


Lite skrangligt och till slut var det stopp.


Där borta står Bosse.


Nere en bit men lite kvar haha!

Det kändes lite tråkigt så vi körde vidare och hamnade på en ställplats i Kolvik lite längre västerut. Totalt öde och trist ställe, men fick duga för natten.


Jo minsann, en människa!


Och en till!


Utedass fick duga.


En vacker solnedgång från Bosse.

8 kommentarer:

 1. Det är mycket nytt ni upplever när ni är ute och kör med Bosse. Blir lite annat att komma ihåg än när ni seglade, men ack så roligt tror jag att ni kommer att tycka lite senare. Kramar och ser framemot mer om er resa i Svedala.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla, så mycket nytt är det kanske inte just nu, men ändå, vi kan stanna vid ställen och se en annan natur än när vi seglade. Kram

   Radera
 2. Tycker din ton är lite cynisk😎

  SvaraRadera
 3. Ja det hörs lite ironi, men bara lite, det är kanske mättat för denna gången, det är precis som med ett par nya skor att man skall gå in dom lite i sänder.
  Kram Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så rätt kloka du, just nu är jag rätt nöjd....... Kram

   Radera
 4. Haha!! Just likt dig att inte backa för utmaningar om så ett par byxor får offras 😍 Massa spännande miljöer ni hittar 😃 Kul att få följa med tycker jag. Men jag börjar sakna dina scrapalster alldeles oerhört😘 Du får lov att packa med dig en väska och pyssla ihop lite ibland tycker jag❤️ Kram Anna 😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack haha, ja, jag får nog fundera på det, men behövs nog lite långsam bearbetning hos partnern. Jag har ju min stickning, men har inte förmått mig att ens plocka fram det än. Kram

   Radera