Translate

torsdag 11 augusti 2016

Clean & Simple

Via vännen Anna har jag blivit sugen på att göra sådana kort, jag tycker bäst om när korten är sådär enkla. Dessutom har jag tänkt att jag inte kan överskölja min familj med alla dessa layouter så kanske det får bli lite kort istället.
Nu har jag kämpat med kort till veckans utmaning hos CASology. Denna veckan är deras tema Dizzy.


När jag börjar så vill jag genast göra ett till, dom är ju lite snabbare gjorda även om jag har lite svårt att få till det. Så här blev mitt första.


Det är ett svårt tema att tolka tycker jag, men att manifestera sommaren kan man bli lätt yr av. Jag valde ett ljustgult CS som jag stämplade på. Texten embossade jag, ja, haha nu är jag på det! Sydde utan tråd runt om innan jag fäste med kuddar för att få lite lyft. 

5 kommentarer:

 1. Alltså!!! Detta är bara sååå SNYGGT!!! Gillar massor! En tokläcker stämpel med texten och dom gula små hjärtana <3 och sömmen!!! Me like!!! Nu fick jag inspiration att kanske göra ett jag också på detta temaord som jag också tycker är lite svårt. Du har gjort det jättebra !! Kram Anna :)

  SvaraRadera
 2. Tack, vad glad jag blir! Stämpeln och texten var med i mitt senaste kit från Studio Callico, annars har jag inte så mycket stämplar. Men, det är kul att göra dessa kort. Kram

  SvaraRadera
 3. Christel, this is such a great CAS card! I love the mix of black and yellow...and the stitched border and thin black frame are both wonderful! Thanks for playing along at CASology!

  SvaraRadera
 4. Perfectly CAS design - great colours and use of clear space! Thanks for joining us at CASology this week!

  SvaraRadera
 5. A fabulous CAS design, Christel, and I especially love the pops of yellow! Thanks for playing along with CASology this week!

  SvaraRadera